Terveyskeskuslääkärin virka - Raaseporin kaupunki

Terveyskeskuslääkärin  virka - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee terveyskeskuslääkäriä.

Tarjoamme
yleislääkärin työtä Raaseporin terveyskeskuksessa Tammisaaren ja tai Karjaan terveysasemalla. Lääkärimme tekevät monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sijaintipaikkaan ja työnkuvaasi. Tutor-lääkärimme antavat säännöllisesti ohjaustunteja ja sinulla on aina mahdollisuus pyytää kokeneemman lääkärin tukea työssäsi. Toimimme hyvässä yhteistyössä Raaseporin sairaalan kanssa.

Kelpoisuus ja työkokemus
Haemme Suomessa laillistettua lääkäriä, joka on kiinnostunut tekemään monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Hakemallamme lääkärillä tulee olla hyvät taidot yhdessä ja tyydyttävät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Odotamme lääkäriltä sosiaalisia valmiuksia ja oma-aloitteisuutta. Koeaika on 6 kuukautta.

Palkkaus on erikoistumisvaiheen ja tehtävän mukaan ja kielitaito huomioidaan palkkauksessa. Jos asut pääkaupunkiseudulla, voit tehdä työmatkat ilmaiseksi HUS-bussilla.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä: ylilääkäri John Shaw, john.shaw@raasepori.fi, puh. 019 289 3058, tai johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233.

Hakemus
Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 242805. Hakuaika päättyy 16.9.2019 klo 15.00. Tervetuloa Raaseporiin!

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä: ylilääkäri John Shaw, john.shaw@raasepori.fi, puh. 019 289 3058, tai johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233.

TK-Raasepori
Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan