Terveyskeskuslääkärin virka - Someron kaupunki

Terveyskeskuslääkärin virka
Kaipaisimme joukkoomme koulutusvastaavaa ja/tai toimintojen kehittämisestä kiinnostunutta lääkäriä rauhalliseen terveyskeskukseen maaseudulle. Palkkatoiveen voi esittää.
Someron terveyskeskus tuottaa palvelut noin 9000 kuntalaiselle. Lääkärin virkoja on 7. Terveyskeskus on monipuolinen ja tukipalvelut ovat kattavat. Kaikki toiminnot ovat terveyskeskusmäellä samassa pihapiirissä. Röntgen on käytössä arkisin ja kuvat mahdollista lausuttaa radiologilla. UÄ -tutkimuksia tehdään terveyskeskuksessa ja osin hankitaan Forssasta kuten MRI kuvauksiakin. Laboratorio on oma kuten kuntoutusyksikkö, mielenterveysyksikkö, sekä puhe- ja toimintaterapeutit. Neuvola on terveyskeskuksen yhteydessä, samoin vuodeosastokin. Asumispalveluyksiköitä on kaksi. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare. Päivystys on maanantaisin 8-18 ja tiistaista perjantaihin 8-17, ja öisin sekä viikonloppuisin kuten juhlapyhinä päivystys on järjestetty hankintana Forssan päivystysyksiköltä. Työnkuva on laajalti neuvoteltavissa hakijan kiinnostuksen mukaan. Työyhteisömme on savuton ja palkkaus on kilpailukykyinen. Työt voi aloittaa 15.6.2020 alkaen.
Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava
lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksi saamisesta. Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset liitteineen 29.5.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-palveluun www.kuntarekry.fi tai osoitteeseen Someron perusturvatoimisto , PL 35 , 31401 Somero.

Tutustu työnantajaan

Johtava lääkäri Arja Lukka, puh 044 7792 622
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut
Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.

Someron kaupunki - Savuton työpaikka