Terveyskeskuslääkärin virka Kaarinassa - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungilla on haettavana vakituinen terveyskeskuslääkärin virka.

Sinä sisimmältäsi vahva ja ammatistasi ylpeä yleislääkäri, joka kaipaat muutosta ja arvostusta - Tule mukaan kehitysmyönteiseen, innovatiiviseen ja mukavaan työyhteisöön Kaarinaan.

Me emme ole arvauskeskus, emmekä näännytä sinua mahdottoman työkuorman alle. Meillä saat vaikuttaa omaan työaikaasi, voit halutessasi tehdä osa-aikaista työtä tai työskennellä arkena klo 7-17 välillä haluaminasi aikoina. Lomille ja koulutuksiin pääsee joustavasti. Kaikki erikoislääkärit saavat meiltä kannettavan tietokoneen, joka mahdollistaa myös osittaisen etätyön tekemisen. Videovastaanotot, Omaolo ja omahoitoviestit ovat meillä arkipäivää. Potilastietojärjestelmä on Lifecare.

Meillä saat tehdä lääketieteellisesti kiinnostavaa työtä ja voit tutkia potilaan niin pitkälle kuin oma osaamisesi riittää; käytössäsi ovat mm. oma laboratorio, röntgen ja laajat omat erikoissairaanhoidon konsultaatiomahdollisuudet, kuten MRI:t ja muu kuvantaminen. Paikan päällä käyvät neurologi, kardiologi, korvalääkäri ja ihotautilääkäri ovat konsultoitavissasi. Tulevat kollegasi sanovat; olemme lääketieteellisesti motivoiva työpaikka.

Me toimimme työparimallissa ja moniammatillisesti. Terveyskeskuksesta löytyy suoravastaanottokoulutuksen käyneitä fysioterapeutteja, lääkemääräämisoikeuden omaavia hoitajia, oma sosiaaliohjaaja, psykologeja, psykiatrisia sairaanhoitajia, oma geriatri, pediatri ja psykiatri. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erittäin hyvät.

Arvostamme innovatiivista ja tulevaisuuteen katsovaa asennetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Nuorten lääkäreiden ohjaaminen on meille arkipäivää ja toivomme kiinnostusta ohjaukseen ja koulutukseen. Monipuolinen lääketieteellinen osaaminen ja halu päivittää omaa osaamista on myös tärkeää.

Tule mukaan Kaarinan kollegiaaliseen porukkaan tekemään tärkeää työtä perusterveydenhuollossa. TYKS ja Turku ovat pyöräilymatkan päässä (8km), ilta- ja viikonloppupäivystyksiä ei ole.

Haemme ensisijaisesti yleislääketieteen erikoislääkäriä, jota kiinnostaa myös työskentely vanhusten ja kotihoidon parissa. Viran täytössä katsomme eduksi meneillään olevan yleislääketieteen erikoistumiskoulutuksen.

Kelpoisuusehtona terveyskeskuslääkärin virkaan on laillistettu lääkärin pätevyys Suomessa. (Laki 312/2011, 4§). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Töiden aloitus voidaan sopia joustavasti kesälle 2021.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Avosairaanhoidon ylilääkäri
Rita Arjonen
p. 0503145273
rita.arjonen@kaarina.fi
Johtava ylilääkäri
Antti Sandén
p. 0504302135
antti.sanden@kaarina.fi
Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse.
Voit myös halutessasi jättää soittopyynnön sähköpostilla.
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukkaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselyn mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat