Terveyskeskuslääkärin virka Sastamalassa - Sastamalan kaupunki

Terveyskeskuslääkärin virka Sastamalassa - Sastamalan kaupunki

Haemme osaajaa terveyskeskuslääkärin vakituiseen virkaan. Virka sijoittuu Vammalan pääterveysasemalle.

Lääkäritilanne on erittäin hyvä, meillä on 29 virkaa ja työilmapiirimme kehittämiseen innostava. Toimimme hoitaja- lääkärityöparimallilla ja terveyskeskuksessa työskentelee usean erikoisalan lääkäreitä mahdollistaen joustavat konsultaatiomahdollisuudet. Pääterveysaseman yhteydessä meillä on kolme osastoa käsittävä geriatrijohtoinen terveyskeskussairaala. Osastot jakautuvat akuuttigeriatriseen osastoon (1), palliatiiviseen osastoon (2) ja kuntoutusosastoon (3). Lisäksi osasto 2:n yhteydessä toimii kotisairaala.

Meillä on koulutusoikeus geriatriaan ja palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyttä varten.

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Soveltuvan alan erikoislääkäritutkinto katsotaan eduksi. Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukainen. Noudatamme virkasuhteissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Terveydenhuollon ammattihenkilöllä tulee olla hänen hoitamiensa tehtävien edellyttämä riittävä kielitaito.

Hakemukset 6.9.2019 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi.
Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Aarnontie 2, 38200 Sastamala. Kuoreen merkintä: Hakemus.

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Lisätietoja antavat johtava ylilääkäri Urpo Hautala puh. 040 683 2606, urpo.hautala@sastamala.fi tai avoterveydenhuollon ylilääkäri Jaana Heinäkallio puh. 040 6792277, jaana.heinakallio@sastamala.fi.

Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä
n. 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.

Tutustu työnantajaan