terveyskeskuslääkärit 2 kpl (110222 ja 110111) - Heinolan kaupunki

Terveyskeskuksemme on lääkärin työpaikka parhaimmillaan, monipuolinen, ammattitaitoa ylläpitävä, sopivan kokoinen, ketterä ja kehitysmyönteinen. Olemme ylpeitä terveyskeskuksestamme ja osaavista ammattilaisistamme. Laboratorio, röntgen sekä erikoissairaanhoito löytyvät saman katon alta samoin kuin iso joukko kollegoja. Mukavat kollegat ja muu henkilöstö tukevat työskentelyäsi. Koulutuksiin pääsee ja kollegojen kanssa tapaamme päivittäin yhteisillä kahveilla. Meillä saat ideoida, erehtyä ja viihtyä mukavassa työporukassa. Kokeneet kollegamme ovat jo vuosia viihtyneet terveyskeskuksessamme töissä.

Työ on monipuolista yleislääkärin työtä ja voit kehittää osaamistasi moniammatillisen työyhteisön jäsenenä. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä ja meillä ammattitaitosi pysyy yllä! Tukea saa työkavereilta, yksin ei tarvitse puurtaa.
Sektorityö voidaan sopia joustavasti kiinnostuksesi mukaan. Olemme joustava työnantaja. Osan työstä on voinut tehdä myös etänä.

Nyt olemme vahvistamassa joukkoamme ja toivoisimme saavamme sinut työkaveriksemme!

Meillä voi työskennellä lyhemmänkin aikaa tai osa-aikaisena sijaisuuksissa terveyskeskusjaksoa tehden. YEK-jaksolaiselle aivan loistava paikka oppia yleislääkärin monipuolista työtä, mistä olemme saaneet hyvää palautetta. Nuorille kollegoille järjestämme oman seniorituen.
Olemme koulutusterveyskeskus. Meiltä voit saada myös sekä yleislääketieteen että geriatrian erikoistumiseen palveluita. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.
Palkkauksessa meillä on oma paikallissopimus. Toimenpidepalkkiot VES:in mukaan.
Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun lääkärin pätevyys .
Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Virkoihin valittujen on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.

Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista soveltuvuutta

Käytämme 6 kk koeaikaa.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Timonen, kirsi.timonen@heinola.fi, puh 050 3233627

Lisätietoja

perusterveydenhuollon lääketieteelliset palvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat