Skip to main content
test
TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIT Keusoten toimipisteet - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule osaksi meidän lääkäripoolia!

Keusote on edelläkävijä terveysasema palveluissa. Toiminta-ajatuksena on tuottaa asiantuntevaa palvelua potilaan tarpeet huomioiden ja voimavaroja tukien. Olemme toimineet vuodesta 2019 asti ja liikumme kohti hyvinvointialuetta. Kehitämme palveluitamme ite asiakas- sekä potilasystävällisemmiksi. Omaa toimintakulttuuriamme kehitetään LEANin periaatteilla. Toimintamme on itseohjautuvaa ja työtämme tuetaan valmentavalla johtajuudella.omassa tiimissä viikoittaiset yhteiset koulutukset ja konsultaatiotunnit.

Meillä on avoimia virkoja meidän terveysasemilla kaikissa kunnissa. Työtehtävät räätälöidään osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan. Saat olla mukana kehittämässä työtapaa sekä Keusotea. Työ antaa sinulle rohkean, rennon ja innovatiivisen työkulttuurin. Olet terveysasemalla osa moniammatillista tiimiä ja sinulla on työssäsi koko henkilökunnan tuki. Lääkärinä kuulut meidän isoon lääkäripooiliin.

Mitä Keusote mahdollistaa SInulle:

  • Kilpailukykyisen palkan. Lisäksi kokonaispalkkaan kuuluvat toimenpidepalkkiot, työkokemukseen perustuvalisä sekä lomakorvaus.
  • Työskentelyn Keusoten isossa lääkäripoolissa, jossa et ole koskaan yksin!
  • Mahdollisuuden laajoihin, yhteisiin koulutusmahdollisuuksiin
  • Kehityshenkisen työympäristön hyvät konsultaatio- ja tutkimusmahdollisuudet
  • Mahdollisuuden työskennellä myös osittain etänä
  • Tutustu tästä tarkemmin työmahdollisuuksiin kotisivujemme kautta
Haettavaan virkaan edellytämme kelpoisuusehtona lupaa toimia laillistettuna lääkärinä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti sekä lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. Tehtävään vaaditaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme ennakkoluulotonta suhtautumista nykytekniikan hyödyntämiseen ja innostusta oman työn kehittämiseen tiimin jäsenenä. Tutustu meidän Lääkärisivustoon ja näe virkaan vaadittavat luvat. Avaa keusoten rekry sivusto tästä

Hae sähköisen lomakkeen kautta tai ole yhteydessä meidän ylilääkäreihin tai avopalvelujen päälliikköön.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat