terveyskeskuspsykologi - Perusturvaliikelaitos Saarikka

Perusturvaliikelaitos Saarikan terapiapalveluiden vastuualueelle haetaan laillistettua psykologia. Työnkuvana monipuoliset perusterveydenhuollon psykologin työtehtävät. Työtehtäviin kuuluu matalan kynnyksen psykologipalveluiden tuottaminen koko alueen väestölle yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Keskeiset työtehtävät ovat neuvolapsykologin työ( Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi ja Kyyjärvi alueella) nuorten ja nuorten aikuisten psykologipalvelut Saarikan alueella, sekä tarpeen mukaan myös muut ikäryhmät. Läheisinä yhteistyökumppaneina toinen terveyskeskuspsykologi, perusterveydenhuollon kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa ja mielenterveyskeskuksen työryhmä.
Terapiapalveluissa työskentelee myös perheneuvolan kaksi psykologia ja sosiaalityöntekijä ja puheterapeutti ja toimintaterapeutti.
Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rekisteriote. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Palkkaus Saarikan palkkamallin mukaisesti ja palvelussuhteen ehdot KVTES:n mukaisesti, työaika liitteen 18 mukaisesti. Käytössä liukuva työaika ja mahdollisuus myös etätyöhön erillisen sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit mielenkiintoisesta tehtävästä Saarikassa, tee sähköinen hakemus. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset, sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Jouni Levonen 050 4598598
Palvelujohtaja Heli Vertanen 044 4597840
Terveyskeskuspsykologi Kati Mäkinen 044 4598557

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelut, Terapiapalvelut

Perusturvaliikelaitos Saarikka on viiden kunnan (Kannonkoski, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi ja Saarijärvi) omistama sosiaali-ja terveydenhuollon palveluita tuottava kunnallinen liikelaitos. Saarikassa työskentelee n 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Saarikka on savuton työpaikka. Saarikan aluella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö.


Osoite: Sairaalantie 2, 43100 Saarijärvi

Sinulle suositellut työpaikat