test
Terveyskeskuspsykologi - Loviisan kaupunki

Haemme terveyskeskuspsykologia, kyseessä on vakituinen työsuhde. Työ alkaa 3.1. 2022 tai sopimuksen mukaan.

Terveyskeskuspsykologi toimii 50 % lasten ja nuorten palveluissa ja 50 % työikäisten palveluissa. Terveyskeskuspsykologin palveluihin kuuluu psykologisia tutkimuksia alle kouluikäisille lapsille, esikoululaisten kouluvalmiusarviot, konsultaatiot ja yhteistyö mm. perheen, lastenneuvolan, päivähoidon ja esiopetuksen kanssa, tukikeskusteluita psyykkisissä ongelmatilanteissa oleville aikuisille.
Tarjoamme hyvän psykososiaalisen tiimin työsi tueksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kuten myös hyviä tiimityöskentelytaitoja, suomen ja ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa.

Työaika on 38,25 h/viikko. Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat psykologiopiskelijat.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Jaana Iivonen, puh 0440 555 471, jaana.iivonen@loviisa.fi
johtava sosiaalityöntekijä Maria Rosvall, puh 0440 555 811, maria.rosvall@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaan. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat