Skip to main content
test
Terveyskeskuspsykologi - Kauniaisten kaupunki

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on n. 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea. Toimi siirtyy 1.1.2023 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Kauniaisten kaupunki hakee sosiaali- ja terveystoimeen vakituiseen tehtävään terveyskeskuspsykologia.

Psykologi toimii johtavan ylilääkärin alaisena ja moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tehtävänkuva on monipuolinen ja pitää sisällään mm. nuorten, aikuisten ja ikäihmisten kanssa tehtävää yksilö- ja ryhmämuotoista asiakastyötä sekä verkosto- ja tiimityötä perheneuvolan, koulupsykologien, avosairaanhoidon lääkärien, sosiaalityön ja erikoissairaanhoidon toimijoiden kanssa

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain (559/1994) mukainen laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta moniammatillisesta työskentelystä ja kehittämismyönteistä työotetta.

Kielitaitovaatimus: Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Työaika on 38.45 tuntia viikossa.

Tehtäväkohtainen peruspalkka on 3722,48 e/kk.

Toimi täytetään 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kauniainen on savuton työnantaja.

Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat terveyskeskuspsykologi Jorma Falkenberg (3.10. alkaen), puh. 050 590 7050 tai johtava ylilääkäri Pia Höglund, sähköposti etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on n. 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea.


Osoite: Asematie 19, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat