Terveyskeskuspsykologi tai sairaanhoitaja - Lapuan kaupunki

Hae kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön kauniisiin jokimaisemiin! Haemme nyt Lapualle terveyskeskuspsykologia tai vaihtoehtoisesti psykiatriaan/mielenterveystyöhön erikoistunutta sairaan- hoitajaa äitiysloman sijaisuuteen.

Terveyskeskuspsykologin työn painopisteenä on asiakastyö aikuisten ja nuorten, erityisesti toisen asteen oppilaitosten opiskelijoiden kanssa. Työhön sisältyy myös psykologisten tutkimusten teko ja moniammatillisiin tiimeihin osallistuminen. Psykologi toimii osana moniammatillista yhteisöä ja yhteistyötä tehdään sosiaali- ja terveydenhuollon, kunnan muiden toimijoiden sekä erikoissairaanhoidon kanssa.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain (559/1994) mukainen laillistetun psykologin pätevyys. Sijaisuuden haussa huomioidaan myös loppuvaiheen opiskelijat.

Haemme tehtävään vaihtoehtoisesti sairaanhoitajaa, joka on erikoistunut psykiatriaan ja mielenterveystyöhön tai jolla on psykoterapeutin pätevyys. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammatti- henkilöstöä koskevan lain (559/1994) mukainen laillistetun sairaanhoitajan pätevyys.

Arvostamme työntekijässämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta ja kykyä sekä parityöskentelyyn että itsenäiseen työskentelyyn. Työssä on hyvät kouluttautumis- ja työnohjaus- mahdollisuudet sekä vaikutusmahdollisuudet omaan työhön.

Sijaisuus alkaa 9.11.2021 ja päättyy 31.7.2022. Sijaisuuden täyttämisessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista toimitettava lain 6§ 2 momentin tarkoittama rekisteriote.
Hakemukset tulee jättää Kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi
https://lapua.fi/sosiaali-ja-terveys/terveyspalvelut/terveydenhoitopalvelut/terveyskeskuksen-psykologipalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse tiedustelut: Terveyskeskuspsykologi Marianna Piepponen marianna.piepponen@lapua.fi tai avoterveydenhuollon palveluvastaava Hanna Noponen hanna.noponen@lapua.fi puh. 044-438 4962

Lisätietoja

Lapuan kaupunki/Avoterveydenhuolto

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.


Osoite: Siiriläntie 3E, 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat