Terveysliikunnanohjaajan sijaisuus - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut hakee osaavaan joukkoonsa terveysliikunnanohjaajaa opintovapaan sijaisuuteen ajalle 9.10.-31.12.2020.

Tehtävänkuvaasi kuuluu liikunnanohjaus työikäisten ja senioreiden parissa, liikuntaneuvonta sekä uimahallin valvonta ja asiakaspalvelu. Liikuntaryhmiä on kaikissa Kirkkonummen kuntakeskuksissa, joten sinulla tulee olla oma auto käytettävissä työtehtävien hoitamista varten. Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää aamu- ja iltatyötä. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 329,05 euroa kuukaudessa.

Pätevyysvaatimuksena on liikunnanohjaajan (AMK) tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Työkokemus yllä mainituista tehtävistä sekä molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta luetaan eduksi. Tehtävään valitun on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti. Kirkkonummen uimahallin ison altaan syvin kohta on neljä metriä. Testiuinteja ja haastatteluja käydään jo hakuaikana.

Toimen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin perjantaihin 25.9. klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vapaa-aikapalveluiden suunnittelija Päivi Sorvari, puh 040-126 9625, paivi.sorvari(at)kirkkonummi.fi.

Nuoriso- ja liikuntapalvelut
Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.