test
Terveysneuvonta ja kirjaukset raja-asemalla, Lpr - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Eksote järjestää Kaakkois-Suomen maarajalla Lappeenrannassa Nuijamaan raja-asemalla ja Lappeenrannan lentoasemalla terveysneuvontaa ja -ohjausta maahantulijoille. HUSlab järjestää näytteenoton maahantulijoille.

Tehtävät sijoittuvat ajoille 1.1.-30.4.2022 ja 24.1.-30.4.2022. Valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Tee hakemus siis pikaisesti!
Työtä tehdään jaksotyöajassa maanantaista sunnuntaihin, pääasiassa kahdessa vuorossa.

Tehtävien aloitusyksikkö- ja tehtävä on raja-asemalla/lentoasemalla tapahtuva terveysneuvonta ja/tai kirjaus, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Terveysneuvonta tarkoittaa:
- matkustajien neuvonta terveyteen liittyvissä asioissa
- matkustajan ohjausta koronatestaukseen
- jatkohoitoon ohjausta
- ohjaamista testituloksen odottamiseen
- positiivisen tuloksen vaatimista toimenpiteistä vastaamista.

Kirjaamisen tehtävät:
- näytteenottomääräyksen kirjaaminen
- muut tarvittavat kirjaamiset esim. potilastietojärjestelmään ja
- tilastoinnit.
Molempiin tehtäviin annetaan hyvä ja perusteellinen perehdytys.

Kelpoisuutena tehtäviin on nimikesuojatun tai laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön pätevyys. Terveysalan loppuvaiheen opiskelijat (yli 140 op) ja eläkeläiset otetaan myös huomioon valinnassa.

Käytössä on tarvittaessa tulkkipalvelu, mutta työn tekemistä helpottaa sujuva/hyvä kielitaito (venäjä, englanti, saksa).

Tehtävissä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enimmillään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin asiakastyöhön tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimivastaava Pirjo Ketvell2, p. 040 754 8698 tai pirjo.ketvell@eksote.fi
Ajalla 17.1.-19.1.2022 palvelupäällikkö Virpi Aralinna, p. 044 791 5525 tai virpi.aralinna@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat