Terveyspalvelujohtaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Etsimme Oulunkaarelle innovatiivista ja aikaansaavaa terveyspalvelujohtajaa. Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen virka, joka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen ja kasvun, olitpa sitten kokenut tai vasta johtotehtävissä aloittanut osaaja.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä ja muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Teemme myös tiivistä kehittämisyhteistyötä eri palvelualojen välillä. Terveyspalveluidemme vahvuus ovat hyvin toimivat terveysasemat ja työmallit sekä sitoutunut, pysyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta. Myös potilaiden hoitoon pääsy toteutuu meillä hyvin.

Oulunkaaren terveyspalvelujohtajana vastuullasi on johtaa ja kehittää avoterveydenhuollon vastaanottotoiminnan, laboratorio- ja röntgenpalveluiden, lyhytaikaisen vuodeosastohoidon, kuntoutus- ja mielenterveyspalveluiden sekä suun terveydenhuollon palveluita. Tehtäviisi kuuluvat myös Oulunkaaren johtavan lääkärin tehtävät. Työparinasi toimii kokenut palvelupäällikkö.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat etätyömahdollisuudet. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Iin Micropoliksessa, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Oulusta. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme myös koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen.

Pätevyysvaatimuksena terveyspalvelujohtajan virkaan on yleislääketieteen tai jonkun muun soveltuvan alan erikoislääkärin pätevyys. Eduksi katsomme kokemuksen terveyskeskuslääkärin työstä sekä johtamiskokemuksen ja kiinnostuksen hallintoon ja terveyspalveluiden kehittämiseen sekä johtamiseen.
Työaika on kokonaistyöaika. Viran vastaanottamisesta sovitaan erikseen, ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijoille voidaan suorittaa soveltuvuusarviointi.

Hakuaika on 8. - 30.10.2020.

Oulunkaaren kuntayhtymä

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.

Lisätietoja

https://www.oulunkaari.com/
https://www.instagram.com/oulunkaari/

Tutustu työnantajaan

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:
kuntayhtymän johtaja Leena Pimperi-Koivisto, leena.pimperi-koivisto@oulunkaari.com, p.050 395 0331
ylilääkäri Tuula Saukkonen, tuula.saukkonen@oulunkaari.com, p. 050 597 9971

Oulunkaaren terveyspalvelut
Osoite: Piisilta 1, 91100 Ii

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!