Salon kaupungin rakennus- ja ympäristövalvonnassa on ympäristöterveydenhuoltoon sijoittuva terveystarkastajan viransijaisuus 15.8.2021 saakka

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Ympäristöterveydenhuollossa työskentelee esimiehen lisäksi viisi terveystarkastajaa, toimistosihteeri, valvontaeläinlääkäri sekä kolme praktikkoeläinlääkäriä.
Viransijaisen ensisijaisena tehtävänä ovat asumis- ja rakennusterveyteen liittyvät terveysvalvonnan tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös terveydensuojelulain mukainen suunnitelmallinen valvonta; kohteina erityisesti päiväkodit, koulut, vanhainkodit ja muut vastaavat tilat.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.
Arvostamme aiempaa kokemusta terveydensuojeluvalvonnan tehtävistä. Työ edellyttää riittävää tietoteknistä osaamista, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä ihmissuhde- ja neuvottelutaitoja sekä paineensietokykyä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3215 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.
Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.
Palvelussuhteessa noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / terveystarkastaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 30.10.2020 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Ympäristöterveyspäällikkö Riitta Suutari, 044 778 4601, riitta.suutari@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Salon kaupunki, ympäristöterveudenhuolto
Osoite: Hornintie 2-4, 24800 Halikko

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka