Skip to main content
test
Terveystarkastaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut hakee terveystarkastajan viransijaista ajalle 12.9.2022-10.5.2023.

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut toimii osana Mikkelin kaupunkiorganisaatiota ja vastaa ympäristöterveydenhuollosta sekä ympäristönsuojelusta Mikkelin kaupungin ja Hirvensalmen, Kangasniemen, Mäntyharjun ja Pertunmaan kuntien alueella. Yhteistoiminta-alueen asukasmäärä on noin 70 000 asukasta, joista noin 53 000 asuu Mikkelin kaupungin alueella.

Mikkelin seudun ympäristöpalveluissa työskentelee terveysvalvonnassa seitsemän terveystarkastajaa ja terveysvalvonnan johtaja. Toimipiste on Mikkelin kaupungin keskustassa. Terveystarkastajan viransijainen työskentelee ensisijaisesti elintarviketiimissä kahden muun terveystarkastajan kanssa. Työtehtäviin kuuluu elintarvikelain edellyttämät valvonta-, neuvonta- ja tarkastustehtävät yhteistoiminta-alueella.

Terveystarkastajan viran kelpoisuusvaatimukset ovat elintarvikelain (297/2021) 32 §:n ja terveydensuojelulain /763/1994) 7.3 §:n mukaiset.

Viransijaisuuden menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista, oma-aloitteista ja tunnollista työotetta terveystarkastajan monipuoliseen työhön, joustavuutta, mukautumiskykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeisiä toimintatapoja, halukkuutta kehittää ammattitaitoaan sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Kokemus terveystarkastajan työstä katsotaan eduksi.

Viran hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Viransijaiseksi otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Viransijaisuuteen valitulla on 4 kk koeaika.

Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset pdf-tiedostona sekä tiedot mahdollisista suosittelijoista.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveysvalvonnan johtaja Maria Tirkkonen
puh. 040 129 5120
sähköposti maria.tirkkonen(at)mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.


Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat