Skip to main content
test
Terveystarkastaja - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupunki tuottaa vastuukuntana ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun sekä maaseutuhallinnon palvelut Kuusamon kaupungin sekä Posion ja Taivalkosken kuntien alueella.

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla julistetaan haettavaksi terveystarkastajan virka.

Virka sijoittuu ympäristötulosalueen ympäristöterveyden ja ympäristönsuojelun tulosyksikköön. Tehtävään kuuluu pääasiassa elintarvikelain mukaista valvontaa, mutta siihen voi sisältyä myös terveydensuojelulain sekä muiden ympäristöterveydenhuollon toimialaan kuuluvien lakien mukaisia viranomaistehtäviä. Työnantaja edellyttää hakijoilta elintarvikelain (297/2021) 32 §:n sekä terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 mom. mukaisia vaatimuksia.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä muita työn teon kannalta merkittäviä henkilökohtaisia ominaisuuksia. Eduksi luetaan kokemus kunnallisesta ympäristöterveydenhuollosta.
Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka pyritään täyttämään 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa perjantaihin 21.10.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -palvelussa (www.kuntarekry.fi - työavain nro 469820).

Alkuperäiset kelpoisuus- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä pyydettäessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat ympäristötulosalueen johtaja Vesa Kuosku ensisijaisesti sähköpostitse; etunimi.sukunimi@kuusamo.fi tai puh. 040 777 7477 tai ympäristötarkastaja Hannu Kesti p. 040 731 6826 etunimi.sukunimi@kuusamo.fi.

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93601 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat