Skip to main content
test
Terveystarkastaja (elintarvikevalvonta) - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160 000. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 38: ympäristöterveysjohtaja, johtava kaupungineläinlääkäri, johdon sihteeri, 14 terveystarkastajaa ja 21 virkaeläinlääkäriä, joista 16 praktisoivia eläinlääkäreitä, 2 hygieenikkoeläinlääkäriä, 2 valvontaeläinlääkäriä ja terveydenhuoltoeläinlääkäri. Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto takaa monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa kollegan tuki on lähellä ja työhyvinvointiin panostetaan.

Hakuaikaa on jatkettu ja kaikki jo hakeneet otetaan huomioon valintaa tehtäessä.

Tehtävät koostuvat elintarvike-, tupakka- ja lääkelain mukaisista valvontatehtävistä erilaisissa elintarvikehuoneistoissa. Työpaikka sijaitsee Seinäjoen toimipisteessä.

Kelpoisuusvaatimuksena elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukainen pätevyys, alempi korkeakoulututkinto. Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme riittävää kokemusta ympäristöterveydenhuollosta sekä tavanomaisia tietoteknisiä taitoja. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Myös kyky asiantuntijatehtävän edellyttämän laaja-alaisen tiedon hankkimiseen ja omaksumiseen on etu. Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia.

Työ on vakituinen kokoaikainen virkasuhde 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3203,10 eur/kk. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi -sivuston kautta, työavain 452679. Hakuaika päättyy 17.8.2022 klo 16:00. Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/elainlaakarit-ja-terveystarkastajat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöterveysjohtaja Virpi Ala-Risku, virpi.ala-risku@seinajoki.fi, 050 4714 900 tai
johtava kaupungineläinlääkäri Anna Sarvela, anna.sarvela@seinajoki.fi, 044 470 0234.

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Ravitie 8, 60120 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat