Skip to main content
test
Terveystarkastaja - Lohjan kaupunki

Lohjan ympäristöterveyspalvelut vastaa neljän Länsi-Uudenmaan kunnan (Karkkila, Lohja, Siuntio, Vihti) ympäristöterveydenhuollon ja eläinlääkintähuollon lakisääteisistä tehtävistä. Yksikössä työskentelee 7 terveystarkastajaa, hygieenikkovalvontaeläinlääkäri, 4 praktikkoeläinlääkäriä ja ympäristöterveyspäällikkö.

Lohjan kaupungin ympäristöterveyspalveluihin haetaan terveystarkastajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 6.8.2023 saakka.

Terveydentarkastajan viransijaisen tehtävät sisältävät pääasiassa elintarvikelain ja tupakkalain mukaista valvontaa.

Viran hoidossa vaaditaan valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, harkintaan ja päätöksentekoon, sekä yhteistyökykyä ja tiedonhakutaitoja. Eduksi luetaan kokemus ympäristöterveydenhuollon valvontatehtävistä.

Kelpoisuusehto: soveltuva korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen taito. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Oman auton käyttö työtehtävissä on välttämätöntä.

Palkkauksen perusteena on tekninen sopimus, 3139,55 €/kk. Viran täyttämisessä sovelletaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävään valitun tulee esittää Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ympäristöterveyspäällikkö Johanna Puro, p. 044 374 2888
terveystarkastaja Outi Borgström, p. 050 527 6198
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 16.8.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-68-22.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Ympäristöterveyspalvelut
Osoite: Karstuntie 4, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat