Terveystarkastaja, Oulun seudun ympäristötoimi - Oulun kaupunki

Oulun seudun ympäristötoimi -liikelaitos toimii seitsemän kunnan alueella kunnallisena ympäristönsuojelu-, ympäristöterveydenhuolto- ja eläinlääkintäviranomaisena.

Ympäristötoimen ympäristöterveydenhuoltoyksikkö hakee TERVEYSTARKASTAJAA vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tehtävään kuuluu pääasiassa elintarvikelain ja terveydensuojelulain mukaisia tehtäviä sekä muita ympäristöterveydenhuollon toimialaan kuuluvia viranomaistehtäviä.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydensuojelulain (763/1994) 7 § 3 mom. ja elintarvikelain (23/2006) 35 § 2 mom. mukainen pätevyys. Eduksi luetaan kokemus kunnallisesta ympäristöterveydenhuollosta. Tehtävien hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä oman auton käyttöä.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja TS:n mukaisesti. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9593/2020. Hakemukset on toimitettava 2.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/ymparisto-ja-luonto/oulun-seudun-ymparistotoimi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat ympäristöterveyspäällikkö Outi Tammilehto, p. 044 703 6731 ja ympäristöjohtaja Leena Tuuri, p. 044 703 6730. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitos
Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.