test
Terveystarkastaja - Turun kaupunki

Turun kaupungin kaupunkiympäristön palvelukokonaisuudessa, ympäristöterveydessä on avoinna terveystarkastajan vuoden määräaikainen viransijaisuus ajalla 3.1.-30.12.2022. Valvontayksikkö vastaa Turun kaupungin alueella ympäristöterveydenhuollon lakisääteisistä tehtävistä. Yksikön henkilöstömäärä on 19.

Avoinna olevan viransijaisuuden tehtävät koostuvat pääasiassa elintarvikelain mukaisesta valvonnasta ja tarkastusten suorittamisesta. Terveystarkastaja antaa myös ohjausta ja neuvontaa ympäristöterveydenhuollon asioissa sekä valmistelee vastuualueen viranhaltijapäätöksiä, lausuntoja ja lautakunnassa käsiteltäviä asioita.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n 3 momentin ja elintarvikelain (23/2006) 35 §:n ja 88 §:n mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa, yhteistyökykyä, tietoteknistä osaamista sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Arvostamme aiempaa kokemusta elintarvike-, terveydensuojelu- ja tupakkavalvonnan tehtävistä, kunnallishallinnon tuntemusta, kielitaitoa, vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Hakijalla tulee olla ajokortti ja valmius oman auton käyttöön työtehtävien hoidossa. Viransijaisuuden koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta. Sijaisuuteen valitun tulee ennen viransijaisuuden vastaanottamista esittää Turun Työterveystalon todistus terveydentilastaan.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöterveyspäällikkö Olli Sjövall, puh. 050 4071 524, olli.sjovall@turku.fi
Johtava terveystarkastaja Päivi Nurmi, puh. 050 552 9239, paivi.nurmi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, Luvat ja valvonta, Ympäristöterveys

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Puolalankatu 5, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat