Terveystarkastaja - Tampereen kaupunki

Terveystarkastaja - Tampereen kaupunki

Tampereen ympäristöterveyden yksikkö kuuluu kaupunkiympäristön palvelualueelle, kestävä kaupunki -palveluryhmään. Toiminta-alueena ovat Tampereen, Oriveden, Kangasalan, Valkeakosken ja Akaan kaupungit sekä Juupajoen, Pälkäneen ja Urjalan kunnat. Ympäristöterveyden yksikössä on elintarvikevalvonnan, terveydensuojelun ja eläinlääkintähuollon sektorit, joissa työskentelee yhteensä 49 henkilöä.

Haemme terveystarkastajaa vakituiseen virkasuhteeseen.

Terveystarkastajan tehtäviin kuuluu terveydensuojelulain mukaisia valvontatehtäviä, mm. talousveden valvontaa sekä sosiaalialan laitosten, koulujen ja päiväkotien valvontaa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n mukainen pätevyys. Tehtävässä edellytetään vähintään kahden vuoden kokemusta terveydensuojelun tehtävistä sekä talousvesiosaamista. Työtehtävien hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä voimassaolevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. Lisäksi odotamme hakijalta yhteistyökykyä ja aloitteellisuutta. Eduksi katsotaan kokemus sisäilma-asioista sekä rakennusten terveellisyyteen liittyvä asiantuntijakoulutus tai sisäilma-asiantuntijakoulutus.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työaika on 36,75h/vko. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Virka täytetään 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa terveysinsinööri Tarja Hartikainen, puh. 050 554 5899.

Hakuaika päättyy 21.11.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa terveysinsinööri Tarja Hartikainen, puh. 050 554 5899.

Ympäristöterveys/Terveydensuojelu
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!