Terveystarkastajan virka - Kotkan kaupunki

Tervetuloa merellisen puistokaupunkimme uudeksi terveystarkastajaksi.

Etsimme joukkoomme Kotkan ympäristöpalveluiden toimintayksikköön terveystarkastajaa 1.3.2020 alkaen. Viihdyt toivottavasti pitkään kanssamme, sillä virka on vakinainen.

Terveystarkastaja työskentelee neljän muun terveystarkastajan ja ympäristöterveyssuunnittelijan kanssa ympäristöterveydenhuollon palveluyksikössä. Ympäristöterveydenhuollon tehtäväkenttään kuuluvat mm. elintarvike- ja talousvesivalvonta, terveydensuojelulain mukainen valvonta, terveyshaittojen ehkäisy erilaisissa yleisissä rakennuksissa ja tiloissa sekä tupakkalakiin perustuva valvonta.

Virkaan haettavan terveystarkastajan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti terveydensuojelulain mukaista valvontaa asunnoissa sekä kouluissa ja oppilaitoksissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu tupakkalain mukaista valvontaa sekä muita yksikön tehtäväkenttään kuuluvia valvonta- ja asiantuntijatehtäviä soveltuvin osin.

Viran pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta sisäilmakysymyksiin liittyvistä tehtävistä ja rakennusterveysasiantuntijan (RTA) koulutusta. Kokemus kunnan tai valtion ympäristöterveysvalvontatyöstä katsotaan eduksi.

Viran hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä aktiivista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä ihmissuhdetaitoja, riittävää tietoteknistä osaamista. Viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia.

Terveystarkastaja työskentelee Kotka-Pyhtään yhteistoiminta-alueen ympäristöterveydenhuollon palveluyksikössä tiimityössä muiden tarkastajien kanssa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka 2874,65 €/kk.
Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Kirjallisesti haettaessa mukaan liitetään ansioluettelo ja toimitetaan osoitteella: Kotkan kaupunki/kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. kaupungineläinlääkäri Essi Jurvanen puh. 040 5772198, essi.jurvanen@kotka.fi ja ympäristönsuojelupäällikkö Heli Ojala puh. 044 702 4805, heli.ojala@kotka.fi

Kotkan kaupunki
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.