Skip to main content
test
Terveystarkastajan virka - Tornion kaupunki

Meri-Lapin ympäristöpalveluissa on haettavana pääasiallisesti Keminmaan toimipisteeseen sijoittuva vakinainen

TERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

Toiminta-alueena ovat Tornion ja Kemin kaupungit sekä Keminmaan, Tervolan ja Simon kunnat. Asukkaita alueellamme on noin 60 000. Ympäristöterveysvalvonnan henkilöstöön kuuluu 7 terveystarkastajaa.

Terveystarkastajan tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti elintarvike- ja terveydensuojelulain mukaiset tehtävät toimialueen kunnissa. Virkaan valittavalta edellytetään terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n 3 momentin sekä elintarvikelain (23/2006) 35§:n 2 momentin tai 88§:n 4 momentin mukaista pätevyyttä sekä yhteistyökykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Kunnallinen ympäristöterveydenhuollon tehtävien aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.tornio.fi, Tornion kaupungin avoimet työpaikat. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Hakuaika päättyy 29.9.2022 klo 15:00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat johtava terveystarkastaja Tarja Pesonen p. 040 568 1694 ja ympäristöpäällikkö Pipsa Maikkula p. 040 755 5891 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, Tekniset palvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat