Skip to main content
test
Terveystarkastajan virka - Tornion kaupunki

Meri-Lapin ympäristöpalveluissa on haettavana pääasiallisesti Kemin toimipisteeseen sijoittuva vakinainen

TERVEYSTARKASTAJAN VIRKA

Toiminta-alueena ovat Tornion ja Kemin kaupungit sekä Keminmaan, Tervolan ja Simon kunnat. Asukkaita alueellamme on noin 60 000. Ympäristöterveysvalvonnan henkilöstöön kuuluu 7 terveystarkastajaa.

Terveystarkastajan tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti elintarvike- ja terveydensuojelulain mukaiset tehtävät toimialueen kunnissa. Virkaan valittavalta edellytetään terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n 3 momentin sekä elintarvikelain (297/2021) 32 §:n mukaista pätevyyttä sekä yhteistyökykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Kunnallinen ympäristöterveydenhuollon tehtävien aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä 10.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat terveystarkastaja Eija Jokinen p. 040 0363 790 ja ympäristöpäällikkö Pipsa Maikkula p. 040 755 5891 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tornio.fi

Lisätietoja

Tornion kaupunki, ympäristöpalvelut

Tornio on onnellisten asukkaiden, uudistuvien palveluiden ja menestyvien yritysten vetovoimainen rajakaupunki. Yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa muodostamme 32 000 asukkaan kansainvälisen kaksoiskaupungin kahden maan rajalla. Torniossa kohtaavat suomalainen ja ruotsalainen kulttuuri, rajakauppa, joki ja meri sekä vilkas liikenteen ja matkailijoiden virta.

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee yli 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle. Torniossa voit asua keskustassa tai maaseudun rauhassa, meren rannalla tai valjastamattoman lohijoen äärellä – valitset miten vain, kahden maan palvelut ovat aina ulottuvillasi.


Osoite: Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio

Sinulle suositellut työpaikat