Terveysvalvonnan johtaja - Mikkelin kaupunki

Terveysvalvonnan johtaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin sekä Hirvensalmen, Kangasniemen, Mäntyharjun ja Pertunmaan kuntien eläinlääkintähuollon, ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun tehtävät hoidetaan seudullisesti kuntien välisen sopimuksen mukaisesti.

Terveysvalvonnan johtaja toimii ympäristöterveydenhuollon tulosalueen johtajana. Tulosaluejohtajan tehtävänä on johtaa, suunnitella ja kehittää tulosalueen toimintaa ja vastata toiminnan tuloksellisuudesta.

Terveysvalvonnan johtaja toimii terveysvalvonnan ja eläinlääkintähuollon esimiehenä. Tehtävään kuuluu myös laitosvalvontaa. Terveysvalvonnan johtajalla ei ole päivystysvelvollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys sekä elintarvike- ja ympäristöhygienian erikoiseläinlääkärintutkintoon sisältyvä elintarvikehygieenikkokuulustelu täydennyskoulutuksineen. Viranhoitoon soveltuva erikoiseläinlääkärin tutkinto katsotaan hakijalle eduksi.

Arvostamme hyvää johtamistaitoa ja elintarvike- ja ympäristöhygieenistä osaamista.

Työaika 38,25 h/vko.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kk koeaika.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Hallintojohtaja Ari Liikanen
p. 044 794 2031
Henkilöstöjohtaja Maria Närhinen
p. 044 794 4200 (19.8. alkaen)
sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)mikkeli.fi

Mikkelin kaupunki, Mikkelin seudun ympäristöpalvelut
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan