Skip to main content
test
Testausasiantuntija - Esko Systems Oy

Esko Systems on asiakkaidensa omistama inhouse-yhtiö, jonka kautta omistajaorganisaatiot voivat hankkia ja olla mukana kehittämässä nykyaikaisia potilas- ja asiakastyötä tukevia tietojärjestelmäratkaisuja. Eskoa laajennetaan parhaillaan erikoissairaanhoidosta perusterveydenhuoltoon ja Eskoon integroidaan suun terveydenhuollon sekä sosiaalihuollon ratkaisut. Eskosta rakentuu täysiverinen asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus (APTJ) hyvinvointialueille. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä tiiviissä yhteistyössä omistaja-asiakkaiden kanssa suomalaisen sote-ICT:n parissa! Eskolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Etsimme asiakaslähtöiseen, voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan Esko-tiimiimme

Testausasiantuntijaa

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset innovoimaan ja rakentamaan terveydenhuollon asiakas- ja potilastietojärjestelmäratkaisuja moniammatillisessa työyhteisössä kiinteässä yhteistyössä käyttäjien ja sidosryhmien kanssa.

Arvostamme
- oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta
- aiempaa kokemusta tietojärjestelmäkehityksestä
- vahvaa testausosaamista (toiminnallinen, ei-toiminnallinen, käytettävyys, regressio)
- testi-automaatio osaamista (Robot Framework)
- testauksen työkalujen käyttökokemusta
- kokemus tuotekehityksen vaatimusmäärittelyistä on myös ehdoton plussa
- tunnet mahdollisesti myös terveydenhuollon loppukäyttäjän työnkulkuja ja toimintatapoja

Tehtävässäsi
- osallistut testauksen asiantuntijana Esko asiakas- ja potilastietojärjestelmän kehittämiseen osana ketterää kehitystiimiä (tiimin vastuualueena anestesia-, leikkaustoiminnanohjaus ja hoidonvarausosiot)
- osallistut testauksen suunnitteluun ja läpivientiin yhdessä tiimin kanssa
- tuot esiin käyttäjän vaatimuksia potilastietojärjestelmälle
- osallistut tarvittaessa käyttäjien koulutukseen ja ohjeistuksien laatimiseen

Tarjoamme sinulle työtä, jolla on merkitystä. Meillä saat mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä. Tarjoamme myös erittäin joustavat etätyömahdollisuudet joko kotitoimistossa tai yrityksen muissa toimipisteissä. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, laita rohkeasti hakemus tulemaan!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakuaika päättyy 29.7.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

https://eskosystems.fi/en/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Jaana Jämsä, p. 050 408 0514 torstaina 30.6. klo 13-14.

Lisätietoja

Esko Systems Oy

Esko Systems Oy on vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö. Yhtiö on perustettu yhdessä Oulun kaupungin, Lapin sairaanhoitopiirin, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin ja 2M-IT Oy:n kanssa.


Osoite: Hoitajanrinne 1, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat