THT - palvelupisteasiantuntija - Istekki Oy

Oletko kehittymishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka etsii haastavaa ja monipuolista työtehtävää? Kiinnostaako sinua työpaikka yrityksessä, joka välittää työntekijöistään? Haluatko lisäksi kehittää ja ylläpitää osaamistasi mielenkiintoisilla työtehtävillä? Meillä olisi paikka THT-PALVELUPISTEASIANTUNTIJALLE Istekin Terveyden ja hyvinvoinnin teknologiapalveluissa!

Istekki Oy tuottaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirille sekä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirille Terveyden ja hyvinvoinnin teknologian ylläpitopalvelut. Haemme nyt Kuopion toimipisteeseen asiantuntijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan lääketieteellisen tekniikan palvelupisteen asiantuntijan tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä oppia ja sisäistää nopeasti uusia asioita. Tehtävässä edellytetään myös hyvää englannin kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta ja tiketöintityöstä. Efecte ja Effector-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Ihalainen puhelimitse 040 80 80 915 tai sähköpostilla tuomo.ihalainen@istekki.fi.

Istekki Oy
Osoite: Viestikatu 7A, 70600 Kuopio

Olemme täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 600 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Istekki perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen yritys on kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Istekin visiona on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa.

Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Tarjoamme asiakasomistajillemme räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.