THT-palvelupisteasiantuntija - Istekki Oy

Oletko kehittymishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka etsii haastavaa ja monipuolista työtehtävää? Kiinnostaako sinua työpaikka yrityksessä, joka välittää työntekijöistään? Haluatko lisäksi kehittää ja ylläpitää osaamistasi mielenkiintoisilla työtehtävillä? Meillä olisi paikka THT-PALVELUPISTEASIANTUNTIJALLE Istekin Terveyden ja hyvinvoinnin teknologiapalveluissa!

Istekki Oy tuottaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirille sekä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirille Terveyden ja hyvinvoinnin teknologian ylläpitopalvelut. Haemme nyt Tampereen toimipisteeseen asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan lääketieteellisen tekniikan palvelupisteen asiantuntijan tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä oppia ja sisäistää nopeasti uusia asioita. Tehtävässä edellytetään myös hyvää englannin kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta ja tiketöintityöstä. Efecte ja Effector-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen henkilöturvaselvitys ja huumausainetestaus.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jani Parkkinen puh. 0504839960

Istekki Oy
Osoite: Biokatu 10, 33520 Tampere

Olemme täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 650 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Istekki perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen yritys on kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Istekin visiona on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa.

Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Tarjoamme asiakasomistajillemme räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.