test
Tiedonhallinnan asiantuntija - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJAA

kaupungin keskushallintoon. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jonka keskeinen vastuualue käsittää kaupungin asianhallinnasta ja arkistotoimesta huolehtimisen, kuten arkistonmuodostussuunnitelmien laatimisen ja ylläpitämisen. Tehtävään kuuluu myös toimialojen asianhallinta- ja arkistovastaavien opastamista. Tehtävä ei ole esimiestehtävä.

Edellytämme arkistotoimen ja asianhallinnan käsitteiden tuntemusta, monipuolista tietoteknisten toimistosovellusten hallintaa, kykyä oma-aloitteiseen, joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä onnistuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme työkokemusta asianhallinnassa ja arkistotoimessa ja kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi tms.) tai vastaava aiempi opistotason tutkinto.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään 9.2.2022

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski
Hallintojohtaja Aleksi Heikkilä, puh. 040 823 7921, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, keskushallinto

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 18 400 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 %.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 300.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi


Osoite: Hallintokatu 4, 44100 äänekoski

Sinulle suositellut työpaikat