Skip to main content
test
Tiedonhallinnan suunnittelija - Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue etsii tiedonhallinnan suunnittelijaa vakituiseen tehtävään.

Tiedonhallinnan suunnittelijana osallistut Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kirjaamo- ja tietopalvelujen suunnitteluun ja kehittämiseen. Toimit oman tehtäväkenttäsi asiantuntijana ja tarvittaessa hoidat tehtäviin liittyviä päivittäistoimintoja.

Tehtävänäsi on osallistua käytännön kirjaamotehtävien suunnittelemiseen, kehittämiseen ja järjestämiseen sekä ohjeistuksen laatimiseen. Toimit asiantuntijatukena kirjaamo- ja tieto-palvelukäytänteissä. Osallistut asiakirjojen metatietojen määrittämiseen (rekisteröinti, säilytysaika, säilytystapa, säilytysmuoto, säilytysjärjestys, asiakirjatyyppi). Toimit hyvinvointialueen kirjaamotoimintojen yhteyshenkilönä.

Olet osa tiedonhallinnan palvelut -yksikköä, jossa tukenasi on joukko asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ammattilaisia. Yksikön vastuulla on hyvinvointialueen kirjaamo- ja tietopalvelut sekä arkisto- ja tiedonohjauspalvelut.

Työsuhde on vakituinen ja pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Työaika on 36 tuntia ja 15 minuuttia / viikko. Työsuhteen muut ehdot KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja lisäksi tiedon-/asianhallinnan peruskoulutus tai alan käytännön kokemus.

Tehtävässä edellytetään hyvää tietojärjestelmäosaamista.

Arvostamme tiedonhallinnan lainsäädännön tuntemusta ja soveltamisosaamista sekä hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja.

Hyvinvointialueen modernit työtilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä: Tekniikantie 15, 02150 Espoo. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työsuhde-etuihisi kuuluvat muun muassa kulttuuri- ja liikuntaetuja, lounasetu sekä työmatkaetu. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen.

Lisätietoja

http://www.luvn.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat hallinnon ja hankintojen valmistelujohtaja Jarno Moisala, jarno.moisala@luvn.fi, puh. 040 636 9768 ja asiakirjahallinnon projektipäällikkö Taru Jänkälä, taru.jankala@luvn.fi, puh. 040 636 5887.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Konsernihallinto- ja palvelut, Hallinto

Tule tekemään jotain, jota voit tehdä vain kerran elämässäsi - nimittäin rakentamaan ja jättämään jälkesi Suomen itsenäisyyden historian merkityksellisimpään ja laajimpaan hallinnolliseen uudistukseen. Samalla pääset rakentamaan erinomaista ja vahvasti kaksikielistä hyvinvointialuetta sekä valmistelemaan hallinnon laajaa ja erityisen merkityksellistä valmistelukokonaisuutta. Olet mukana toteuttamassa ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut, oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Sinulle suositellut työpaikat