Skip to main content
test

Virtain kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

Tiedonhallintasihteeriä

Haemme monipuolisista hallinnon tehtävistä ja tiedonhallinnasta kiinnostunutta ja innostunutta henkilöä kehittämishaluiseen tiimiimme!

Tiedonhallintasihteeri toimii kaupungin keskushallinnossa keskitetysti hoidettavan asiakirjahallinnon ja keskusarkiston vastuuhenkilönä. Tiedonhallintasihteerin keskeisimpiin tehtäviin kuuluu tiedonhallintaan liittyvää ohjausta, kehittämistä ja koulutusta sekä kaupungin kirjaamon toiminta, arkistotoimen ja asianhallinnan yleinen ohjaus ja kehittäminen, kaupungin keskusarkiston hoitaminen sekä kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät.

Tehtäviisi kuuluu myös tiedonohjaussuunnitelman kehittäminen yhdessä osastojen kanssa sekä osallistuminen vaalijärjestelyihin. Keskeisenä tehtävänäsi on myös kaupungin viestintätiimiin osallistuminen ja viestinnän kehittäminen yhdessä elinvoimaosaston kanssa. Tehtävä sisältää myös monipuolisia hallinto- ja elinvoimaosaston sihteeritehtäviä ja toimit eri tietojärjestelmien pääkäyttäjänä.

Virkaan valittavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Suoritetut tiedonhallinnan opinnot tai asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto antavat hyvät valmiudet tehtävän hoitamiselle.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja.
Kokemus Dynasty 10 -asianhallintajärjestelmästä ja Microsoft Office -ohjelmista katsotaan hakijalle eduksi. Henkilökohtaisista ominaisuuksista eduksi luetaan itsenäinen ja aloitteellinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä hyvät viestintätaidot. Lisäksi arvostamme tahtoa ja kykyä kehittyä ja kehittää.

Osittainen etätyö on tehtävässä mahdollista ja tehtävänkuvaan voidaan sisällyttää muita työtehtäviä hakijan koulutus- ja työtaustan perusteella.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä voidaan noudattaa enintään kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virantoimituksen aloittamista. Virka täytetään vakinaisena 2.1.2023 alkaen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekryn kautta 9.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Haastattelut pidetään torstaina 15.12.2022, perjantaina 16.12.2022 ja maanantaina 19.12.2022.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talousjohtaja, oto. hallintojohtaja Kaisa Jaatinen, 044 715 1221, sähköposti: kaisa.jaatinen@virrat.fi ja va. hallintopäällikkö Heli Salmi, 044 715 1217, sähköposti: heli.salmi@virrat.fi

Lisätietoja

Kaupunginkanslia

Virrat on 6500 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat