Skip to main content
test
Tiedonhallintasihteeri - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupunki hakee hallintotiimiinsä monipuolisista hallinnon ja tiedonhallinnan tehtävistä kiinnostunutta henkilöä.

Organisaatiossa ja tiimissämme on viime vuosina tapahtunut suuria muutoksia. Me näemme muutokset mahdollisuutena uudistaa kuntatyötä, ja työssä menestymisen kannalta tärkeää onkin kehittämis- ja oppimishaluinen asenne.

Tehtäviisi kuuluu tiedonhallintaan liittyvää ohjausta, kehittämistä ja koulutusta ja kaupungin kirjaamon toiminta sekä asiakirjojen arkistointi. Toimit kaupungin asianhallintajärjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä ja osallistut kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston esityslistojen ja pöytäkirjojen valmisteluun ja täytäntöönpanoon.

Tehtäviisi kuuluu myös tiedonohjaussuunnitelman kehittäminen ja ylläpito yhdessä tiedonhallintapäällikön ja palvelualueiden kanssa.
Olet mukana sähköisen arkiston suunnittelussa ja käyttöönotossa. Osallistut tiedonhallintapäällikön kanssa vaalien järjestämiseen ja tietosuoja-asioiden hoitamiseen. Toimit hänen sijaisenaan tiedonhallinta-, vaali- ja tietosuoja-asioissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Sinulta ammattikorkeakoulututkintoa tai soveltuvaa ammatillista tutkintoa. Käytät sujuvasti tietoteknisiä järjestelmiä ja hyödynnät niitä työssäsi. Kokemus Dynasty 10 -asianhallintajärjestelmästä ja Microsoft Office -ohjelmista katsotaan hakijalle eduksi. Henkilökohtaisista ominaisuuksista eduksi luetaan itsenäinen ja aloitteellinen työote, tarkkuus sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka tehtävässä on 2519,69 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voit saada työkokemuslisää aikaisemman työkokemuksesi perusteella. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Meillä on liukuva toimistotyöaika (viikkotyöaika 36 h 15 min) ja osittainen etätyömahdollisuus. Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Varaudu esittämään työ- ja tutkintotodistukset haastattelutilanteessa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Anne Takala puh. 0500 757 657 tai etunimi.sukunimi(ät)uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Hallinto- ja elinvoimapalvelut

Uusikaupunki on yli 400-vuotias elinvoimainen ja idyllinen kaupunki lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Kaupungissa on monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat