test
Tieto- ja viestintätekniikan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme innostunutta tieto- ja viestintätekniikan opettajaa määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 10.1.-7.8.2022.

Tehtäviin kuuluu opetusta eri oppimisympäristöissä, opiskelijoiden oppimisen ohjaamista ja tukemista sekä henkilökohtaisten opintopolkujen suunnittelua yhteistyössä tiimin muiden asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu koulutusten suunnittelua ja uusien toimintamallien kehittämistä. Ratkaisukeskeinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä organisointikyky ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiseen.

Edellytämme hyvää käytännön osaamista tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon eri osa-alueista, etenkin IT-tuen ja ohjelmoinnin osalta. Toivomme ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä sekä valmentavaa työotetta. Arvostamme aloitteellista ja aktiivista vuorovaikutusta opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Erityisesti ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi sekä verkkopedagoginen osaaminen.

Lisäksi edellytämme opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutos 1150/2017) mukaisen kelpoisuuden. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävään valitun on esittävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työsuhteen vahvistamista.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riikka Tammisto, Tieto- ja viestintätekniikan tiimiesimies p. 050 462 4909, riikka.tammisto@keuda.fi
Tavoitettavissa virka-aikana ma-pe klo 8-16

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Keskikatu 3, 04200 Kerava

Sinulle suositellut työpaikat