Tieto- ja viestintätekniikan verkko-opettaja - Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee Tieto- ja viestintätekniikan opettajaa, vakituiseen virkasuhteeseen 1.9.2021 alkaen.

Etsimällämme henkilöllä on hallussa sekä opettaminen että tieto- ja viestintätekniikan osaaminen. Erityisenä osaamisalueenasi voi olla esimerkiksi kyberturvallisuus, ohjelmointi, hyvinvointiteknologia tai elektroniikkaosaaminen. Arvostamme aikaisempaa opettaja-/kouluttajakokemusta ja työkokemusta opetettavalta alalta sekä verkkopedagogisia taitoja. Tavoitteenamme on rakentaa moderneja, verkkopohjaisia koulutuksia, jotka palvelevat entistä enemmän sekä opiskelijan että työelämän tarpeita. Tieto- ja viestintätekniikan opettajan tehtävän hoitaminen onnistuukin osin myös etätyönä.

Työnkuvaasi kuuluu tieto- ja viestintätekniikan opetus- ja ohjaustehtävät sekä koulutuksen suunnittelu, toteutus ja kehittäminen verkossa ja muissa oppimisympäristöissä. Kiinteä osa tehtävääsi on työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen ja näyttöjen arviointi sekä työelämäyhteistyön kehittäminen. Huolehdit opiskelijoiden ohjauksesta ja yksilöllisten polkujen toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi voit toimia alan HOKS-ohjaajana vastaten opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) laatimisesta ja ylläpidosta.

Olet suunnitelmallinen ja organisointikykyinen ammattilainen, joka haluaa kehittyä ja kehittää. Työssä menestyminen edellyttää eteenpäin katsovaa asennetta ja kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Olet työssäsi innostunut ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Luonteeltasi olet ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Odotamme sinulta
- aitoa innostusta alan kehittämisestä
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- asiakaslähtöisyyttä
- työkokemusta
- valoisaa asennetta

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen työn
- vakaan työnantajan
- tiimin ja tiimipäällikön tuen työhösi
- innostuneen, kehittämismyönteisen ja innovatiivisen työyhteisön
- monipuolista Tyhy-toimintaa
- Smartum Saldo-etuuden
- uuden kuntosalimme käyttöoikeuden
- kattavan työterveyshuollon valtakunnallisesti
- lounaan kampuksillamme henkilöstöhintaan
- hyvät lisäkoulutus- ja kehittymismahdollisuudet
- mahdollisuuden toimia osittain myös etänä


Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (A986/1998 13 §) mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus. Soveltuva korkeakoulututkinto, pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös muut hakijat huomioidaan. Lisäksi valinnassa otetaan huomioon yleiset kelpoisuusvaatimukset (KVhL 303/2003 ja PL 731/1999).

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

13.7.2021 asti Tiimipäällikkö Timo Huoman, p. 044 550 6652, timo.huoman@samiedu.fi.

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Lisäksi teemme laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Sinulle suositellut työpaikat