Skip to main content
test
Tietoanalyytikko, tietohallintopalvelut - Tampereen yliopistollinen sairaala

Tietoanalyytikon määräaikainen toimi tietohallintopalveluissa

Tietohallinto ja teknologia vastuualue järjestää kaikki Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ICMT-palvelut sisältäen ICT-, lääkintätekniikka-, tieto- ja tiedolla johtamisen palvelut, potilasasiakirjapalvelut, asiakirja- ja arkistohallintopalvelut sekä niiden kehittämiseen liittyvät PMO-palvelut. ICMT-palveluiden tuotannosta vastaa pääsääntöisesti inhouse-yhtiö Istekki Oy. Ensi vuoden alusta Pirkanmaan sairaanhoitopiirin toiminta kuuluu osaksi Pirkanmaan hyvinvointialuetta. Sairaala toimii opetussairaalana.

Tietoanalyytikkona työskentelet ketterässä tiimissämme merkityksellisessä roolissa, jossa pääset rakentamaan kansallisesti ja kansainvälisesti edistyksellistä terveydenhuollon tiedolla johtamisen ympäristöä. Vahvuuksistasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen osallistut aktiivisesti visuaalisten raporttien luomiseen, tietomallien rakentamiseen ja data-arkkitehtuurin suunnitteluun. Teet yhteistyötä ja käyt aktiivista vuoropuhelua tiedolla johtamisen tiimin jäsenten, toimittajan asiantuntijoiden ja kliinisen toiminnan ammattilaisten kanssa. Viime aikoina tiimimme on rakentanut tilannekuvanäkymiä esimerkiksi infektioihin ja hoitojen vaikuttavuuteen liittyen.

Tarjoamme näköalapaikan merkityksellisessä ympäristössä terveydenhuollon digitalisaation ja tiedolla johtamisen kehittämisen eturintamassa, sekä mukavat ja asiasta innostuneet oman alansa ammattilaiset työkavereina. Tarjoamme myös mahdollisuuden oppia ja kouluttautua lisää omilla erikoisosaamisalueillasi. Etätyön tekeminen on myös osaltaan mahdollista.

Edellytämme vähintään vuoden kokemusta rooliisi liittyvästä tehtäväkentästä, yleisten BI- ja tietovarastointiteknologioiden tuntemusta, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista dokumentointikykyä.

Eduksi luemme Tableau- ja Alteryx-kehitysosaamisen sekä SQL- ja Data Vault 2.0 -osaamisen. Myös sosiaali- ja terveydenhuollon toimialatuntemuksesta on etua.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on KVTES ja työaika on kokoaikatyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävä sijoittuu ajalle 15.8.2022 - 31.12.2023.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja tehtävistä antavat tietoarkkitehti Emil Ackerman, puh. 050 566 6358, emil.ackerman@pshp.fi tai tietohallintopäällikkö Aki Jokinen, aki.jokinen@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 6.7.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoarkkitehti Emil Ackerman, puh. 050 566 6358, emil.ackerman@pshp.fi tai tietohallintopäällikkö Aki Jokinen, aki.jokinen@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33521 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat