Tietohallintoasiantuntija tai -suunnittelija - Raahen kaupunki

Haemme nyt Raahen kaupungissa tietohallintoasiantuntijaksi tai -suunnittelijaksi osaajaa nykyisen asiantuntijamme siirtyessä toiseen tehtävään kaupunkiorganisaatiossa. Riippuen osaamisestasi ja työkokemuksestasi tehtävä kuvataan joko asiantuntijan tai suunnittelijan tehtäväksi, jolloin siihen sisältyy laajempia suunnittelutehtäviä, kuten tiedonhallintalain edellyttämää suunnittelua.

Vakituinen tehtävä sijoittuu tietohallinnon tulosalueelle Raahen kaupungin keskushallinnossa. Tietohallinnossa on tällä hetkellä 12 vakituista ja kolme määräaikaista tehtävää. Tietohallinto tuottaa asiakkailleen ICT-palveluita Raahen kaupunkikonsernissa sekä tietohallinnon suunnittelua pääasiassa kaupungin toimialueille.

Päätehtäväsi ovat kaupunkikonsernin digitaalisten palveluiden kokonaisarkkitehtuurin ja tiedonhallintamallin suunnitteluun ja hallintaan liittyvät tehtävät sekä järjestelmäprojektit jäsenenä tai projektipäällikkönä.

Omistat tietohallinnon muutoksenhallintaprosessin, jolloin vastaat tietohallinnon tuottamien tai tilaamien tietojärjestelmien, palveluiden ja ICT:n muutoksenhallinnasta konsernitasolla. Omistat ja ylläpidät asukas- ja asiakaspalveluiden tietohallinnon ratkaisusalkun. Vastaat myös tietohallinnon kevennetyistä kilpailutuksista ja sopimushallinnasta yhteistyössä kaupungin hankintatoimen kanssa. Toistaiseksi tehtäviin kuuluu myös tietohallinnon ostolaskujen asiatarkastaminen ja käsittely ostolaskutusjärjestelmässä.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES 01ICT040-palkkahinnoittelun mukaisesti. Voit esittää myös oman palkkatoiveesi. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään opisto- tai korkeakoulututkinto ensisijaisesti tietotekniikan tai tietojenkäsittelyn alalta. Tehtävässä menestymiseksi tarvitset ICT-teknologioiden perusosaamista, halua hyödyntää digitaalista teknologiaa innovatiivisesti kaupunkistrategia huomioiden, paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä tiimi- ja itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä ymmärtää ja kehittää isoja kokonaisuuksia ja prosesseja ottaen huomioon myös digitaaliset mahdollisuudet.

Katsomme eduksi, jos sinulla on työkokemusta julkisen sektorin tietohallinnon asiakkaiden prosesseista, palveluista ja toiminnoista, teknologioista, järjestelmistä sekä sovelluksista ja ohjelmistoista joko tuottajan tai asiakkaan puolelta. Arvostamme Office 365:n ja Microsoft 365:n hallintaan ja käyttöönottoihin liittyvää mahdollista työkokemustasi.

Otamme hakemuksia vastaan www.kuntarekry.fi -sivuston kautta 7.12.2020 klo 16.00 saakka. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen Kuntarekryssä. Tarkastamme alkuperäiset opinto- ja työtodistukset haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan yhden kuukauden kuluessa aloitettuaan tehtävässä.

Lisätietoja

http://www.raahe.fi

Tutustu työnantajaan

Kari Väyrynen arkipäivisin klo 8-9, ei 7.12.2020.

Raahen kaupunki
Osoite: Rantakatu 8 C, 92100 Raahe

Raahe on asukkaiden ja yritysten sitkeän taipumaton kotisatama, joka elää ja hengittää samaan tahtiin kaupunkia syleilevän meren kanssa. Se on pieni ja sykkivä kaupunki luonnon syleilyssä, jossa vastakohdat elävät rintarinnan.

Tietohallintoasiantuntijan tai -suunnittelijan vakituinen tehtävä sijoittuu tietohallinnon tulosalueelle Raahen kaupungin keskushallinnossa. Tietohallintoa johtaa tietohallintopäällikkö ja yksikön vahvuus tällä hetkellä on 12 vakituista ja kolme määräaikaista tehtävää. Tietohallinto tuottaa asiakkailleen ict-palveluita Raahen kaupunkikonsernissa sekä tietohallinnon suunnittelua pääasiassa kaupungin toimialueille.