Skip to main content
test
Tietohallintojohtaja - Kouvolan kaupunki

Haluatko työskennellä merkityksellisessä ja monipuolisessa tehtävässä, jossa pääset käyttämään laajasti vankkaa osaamistasi sekä kehittämään sitä edelleen?

Haemme joukkoomme

TIETOHALLINTOJOHTAJAA

Tule rakentamaan Kouvolan kaupungin digiympäristöä avainpaikalta

Haemme kehittämissuuntautunutta tietohallintojohtajaa kehittämään ja uudistamaan kaupungin palvelujen digitaalisuutta.

Keskeisin tehtäväsi on johtaa kaupungin tietohallintoa ja kehittää kaupungin digitalisaatiota. Sinulla on osaamista digi- ja kyberturvallisuudesta sekä tietohallinnon prosesseista, tietojärjestelmien hankkimisesta sekä toimittajien hallinnasta. Hahmotat prosessien ja palveluiden kehittämisen mahdollisuudet järjestelmänäkökulmasta. Käynnistät ja viet läpi kehittämishankkeita yhdessä eri alojen substanssiosaajien kanssa. Kannustat ihmisiä näkemään digitalisaation mahdollisuudet.

Vastaat tietohallinnon kehittämisestä, kaupungin ict-teknologiasta, kokonaisarkkitehtuurista sekä tietoturvasta. Vastuullasi on ulkoistettujen palvelujen toimivuus ja toimit erilaisissa kansallisissa yhteistyöverkostoissa.
Odotamme sinulta laaja-alaista kokemusta tietohallinnosta, tietoturvasta ja -suojasta sekä strategista näkemystä. Sinulla on myös kokemusta tietohallinnon strategisesta kehittämisestä sekä IT-alan sopimusneuvotteluista ja niihin liittyvien palvelutasojen määrittelystä. Olet analyyttinen, joustava, yhteistyökykyinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Pystyt myös toimimaan joustavasti vaihtelevassa toimintaympäristössä. Johdat vastuualuettasi tehokkaasti, hyödyntäen sekä tiimin osaamisen että uuden teknologian suomat mahdollisuudet. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat viestiä sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä johtamistaito ja kokemus sekä perehtyneisyys tietohallinnon tehtäviin.

Edellytämme kokemusta laajan organisaation tietohallinnon tai vastaavan digitoiminnon johtamisesta ja muutosjohtamisesta, esihenkilökokemusta ja hyviä esihenkilötaitoja, sekä kokemusta ICT-ratkaisujen ja -toimintojen kehittämisestä.

Johtamisosaaminen sekä tiedolla johtaminen, erityisesti pilvi- ja Azure-ympäristöissä katsotaan eduksi virassa. Arvostamme julkishallinnon toimintatapojen tuntemusta, kuntien hallinnon ja talouden tuntemusta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Virka täytetään vakinaisesti 1.1.2024 alkaen, mutta virkaa on mahdollista hoitaa sijaisena jo ennen ko. ajankohtaa.

Virkaan valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Virassa on kokonaispalkka ja kokonaistyöaika. Työpiste sijaitsee Kouvolan keskustassa, kaupungintalolla.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Kouvolan kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.
Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on: Rakkaudesta lajiin - me teemme Kouvolaa!

Tutustu Kouvolaan:
https://www.kouvola.fi
https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat talousjohtaja Hellevi Kunnas, puh. 020 615 5054 ja apulaiskaupunginjohtaja Tuukka Forsell, puh. 020 615 9333.
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Konsernipalvelut, Talous- ja strategia

Kouvola - Kaakkois-Suomen keskus; aktiivisten kaupunki keskel kaikkee -visio asemoi Kouvolaa Kaakkois-Suomen suurimpana kaupunkina sekä logistisesti helposti saavutettavana ja erinomaisten yhteyksien päässä olevana kaupunkina. Kouvola on aktiivisten kaupunki keskellä kaikkea. Meillä on hyvät yhteydet - ihmisiin, luontoon, maailmalle ja mahdollisuuksiin. Asukasluvultaan Kouvola on Suomen 11. suurin kaupunki ja maapinta-alaltaan Etelä-Suomen suurin.

Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat