Tietohallintopäällikkö - Porvoon kaupunki

Haemme Porvoon kaupunkiin tietohallintopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Porvoon kaupunkistrategian yhtenä kärkiteemana on olla digitaalisen muutoksen kärjessä ja hyödyntää ennakkoluulottomasti uusien teknologioiden ja innovaatioiden tuomia mahdollisuuksia.

Haemme tietohallintopäällikköä uudistamaan kaupunkia ja sen palveluita ennakkoluulottomasti ja yhdessä soveltamalla parhaita käytäntöjä ja uusia teknologioita huomioiden tietoturvakäytännöt ja -toimintatavat. Digitaalisten palveluiden toiminnallisuus, työn tehokkuus, laatu ja elinkaari mahdollistavat niiden strategian mukaisen hyödyntämisen kaupungin palveluissa.

Tietohallintopäällikkö vastaa Porvoon digiohjelman kokonaisuudesta "Palvelun laatu ja työn tehokkuus" sekä kokoaa kaupungin toimintamallit ja -ohjeistukset sekä niihin liittyvät parhaat käytännöt.

Tietohallintopäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä kaupungin tietosuojavastaavan, tietoturvaryhmän, ICT-palveluiden ja kehitysyksikön sekä kaupungin eri toimialojen kanssa. Tietohallinto kuuluu kaupungin rahoitusjohtoon.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta palvelujen ja tietoverkkojen tietoturvasta, julkishallinnon tietoturvasäädösten tuntemusta sekä kokemusta vaativien ICT-projektien ja kehityshankkeiden läpiviennistä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä soveltaa säädöksiä käytännössä sekä tasapainossa käyttäjäkokemuksen kanssa, taitoa kirjallisesti dokumentoida ja ohjeistaa kuntaorganisaation palveluihin liittyviä digitaalisia vaatimuksia.

Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kaupungin konsernihallinnossa, jossa pääset vaikuttamaan kaupungin tietohallintopalveluiden sekä digi- ja ICT-ratkaisujen kehitykseen.

Kokonaispalkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen työehtosopimuksen ja Porvoon kaupungin palkkausjärjestelmän mukaisesti (KVTES).

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jos olet innostunut kaupungin kehittämisestä, kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja pidät työskentelystä erilaisten ihmisten ja asioiden parissa, lähetä meille hakemuksesi luettavaksi 17.5.2021 klo 16 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Rahoitusjohtaja Henrik Rainio puh. 040 593 6057, henrik.rainio@porvoo.fi

Lisätietoja

Rahoitusjohto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat