Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä hakee kokoaikaista tietojohtamisen asiantuntijaa 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen palvelussuhde on 31.12.2022 asti. Projekti saattaa jatkua tämän jälkeenkin. Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista tiedolla johtamisen kehittämistiimiä.

Hakuaikaa on jatkettu. Aikaisemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon valintaa tehtäessä ilman eri hakemusta. Haastattelu tapahtuu maanantaina 8.11.2021.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset näyttämään ja kehittämään osaamistasi. Vastaat yhdessä tietohallintopäällikön kanssa tiedolla johtamisen arkkitehtuurin ja toimintamallien kehittämisestä; eri tietojärjestelmistä rajapintojen kautta haetun tiedon jalostamisesta reaaliaikaisen päätöksenteon perustaksi.
Tehtäviin kuuluu data-alustan kehittäminen ja osallistuminen ratkaisujen toteuttamiseen hyödyntäen raportointi ja analytiikkatyökaluja.

Edellytämme
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- osaamista ja halua kehittää tiedolla johtamista
- paineensietokykyä sekä aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta
- päätöksentekokykyä
- valmiuksia sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn
- pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- joustavuutta, muuntautumiskykyä ja kehityshakuisuutta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- kykyä ilmaista itseäsi suullisesti ja kirjallisesti

Eduksi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä

Koulutuskuntayhtymän hallinnollinen keskuspaikka on Nivala, mutta voit esittää toiveen työskentelytoimipisteestä. Tehtävässä on mahdollisuus etätyön tekemiseen.

Palvelussuhteen ehtosi määräytyvät KVTES:n mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja JEDUn tehtävän vaativuuden arviointijärjestelman mukaisesti. Voit esittää myös palkkatoivomuksesi. Työaikasi on toimistotyöaika eli 36 tuntia 15 min viikossa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat
https://www.jedu.fi/jedu/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietohallintopäällikkö Arto Veikkola, puh. 044 7692 211, arto.veikkola@jedu.fi
Hallinto- ja talousjohtaja Paula Paananen, puh. 040 1428 612, paula.paananen@jedu.fi

Lisätietoja

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä ylläpitää Koulutuskeskus JEDUa. Ensisijainen toiminta-alueemme on Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi, Siikalatva ja Ylivieska. Opiskelijoita JEDUssa on n. 3000 ja henkilökuntaa n. 350.


Osoite: Maliskyläntie 2, 85500 Nivala

Sinulle suositellut työpaikat