Tietoliikenneasiantuntija - Joki ICT Oy

Etsimme kokenutta tietoliikenneasiantuntijaa kasvattamaan verkkotiimiämme.

Haluatko tulla kehittämään asiakkaiden tietoliikennepalveluita? Oletko työhösi sitoutunut tietoliikenneosaaja, joka haluaa oppia koko ajan lisää? Haluat haasteellisia tehtäviä ja oikeita käytännön töitä? Olet työssäsi oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja palvelualtis.

Mikäli vastasit kyllä, hae meille töihin. Me tarjoamme sinulle paikan, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja asiakkaiden tietoliikennepalveluita. Tehtäviisi kuuluvat mm. erilaisten tietoliikenneverkkojen suunnittelua, rakentamista ja ylläpitoa, IP-reitityksen suunnittelua, palomuurien määrittelyä ja ylläpitoa, tietoturvan kehittämistä ja kokonaisuuden hallintaa sekä valvontaa. Alan tekniikat ovat sinulle tuttuja, joten niitä ei tarvitse tässä luetella.

Tehtävään kuuluu päivystysvelvollisuus ja liikkuminen omalla ajoneuvolla asennustöissä. Joki ICT mahdollistaa ja tukee etätyön tekemistä työtehtävien ja oman halusi mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja/tai työkokemusta (5-10 vuotta) vastaavista tehtävistä.

Lisäksi arvostamme esimieskokemusta, sosiaalisia taitoja sekä raportointi- ja dokumentointivalmiuksia.

Tehtävä on vakinainen sisältäen 6 kuukauden koeajan.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen petri.kinnunen@jict.fi.

Haastattelut pidetään etänä Teamsin välityksellä 20.-21.5.2021.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimitusjohtaja Petri Kinnunen, petri.kinnunen@jict.fi, 044 729 1419
Tietoliikennearkkitehti Mauri Kyllönen, mauri.kyllonen@jict.fi, 044 469 1789

Lisätietoja

Joki ICT Oy

Joki ICT Oy on kuntien ja kuntayhtymien omistama ICT-palveluyritys, joka tuottaa mm. teknologia-, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluita. Toiminta-alueemme ulottuu Kempeleestä Pohjoiseen Keski-Suomeen. Päätoimipaikkamme sijaitsevat Kalajoella, Raahessa ja Ylivieskassa, mutta työntekijöitä on myös asiakaspaikkakunnilla.


Osoite: Ratakatu 1, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat