Tietoliikenneasiantuntija - Istekki Oy

Istekki Oy:n Tietoliikennepalvelut -ryhmä hakee vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja vastuullisesta asiantuntijaroolista nauttivaa tietoliikenneasiantuntijaa, joka haluaa mukaan innostavaan työyhteisöömme kehittämään ja kehittymään.
Tuotamme yhteiskunnalle kriittisiä tietoliikennepalveluita koko maan laajuisesti tukeutuen omaan runkoverkkoomme.

Olet etsimämme henkilö, jos hallitset langalliset ja langattomat lähiverkot ja siihen liittyvät teknologiat. Olet tehnyt LAN - ja WLAN -verkkojen suunnittelua, konfigurointia ja ylläpitäen vähintään yhtä tai useampaa seuraavista palveluista:

- LAN -verkot
- WLAN-verkot
- 802.1X tunnistautumispalvelu
- Palomuurit
- Kuormantasaus ja sovellusjulkaisut

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistasi alan huippuosaajaksi ja syventää ammattitaitoasi uusimpien teknologioiden ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Tukenasi työssäsi on tietoliikenteen huippuosaajien motivoinut ryhmä.

Odotamme sinulta seuraavia:
- Olet ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen tavoitteidesi saavuttamiseksi
- Omaat hyvät tiimityöskentely- ja dokumentointitaidot
- Sinulta löytyy tarvittava tekninen osaaminen

Miksi Istekille?
Meillä on tavoitteena olla toimialan paras työnantaja, jolla on alan osaavin henkilöstö ja parhaat esimiehet. Tavoitteeseen päästäksemme panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme.

Jos haluat, että työsi on merkityksellistä ja tunnet olevasi yhteiskunnan tärkeimpien asioiden #teknologiaturvaaja, ota yhteyttä ja laita hakemusta sisään. Liitäthän myös CV:n hakemukseesi. Sopivan henkilön tullessa vastaan paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä!

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Erno Paju, erno.paju@istekki.fi, 0408016971

Lisätietoja

Istekki Oy

Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme! Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja? Lue lisää meistä www.istekki.fi


Osoite: Biokatu 10, 33520 Tampere

Sinulle suositellut työpaikat