Tietomalliasiantuntija - FCG Finnish Consulting Group

Tietomalliasiantuntija

Haemme laitossuunnittelun toimialallemme vahvaa asiantuntemusta omaavaa henkilöä vastaamaan laitoshankkeidemme tietomallinnuksen laadun ja yhteensovituksen tehtävistä.

Suunnittelutiimissämme saat monipuolisen sekä laaja-alaisesti osaamistasi kasvattavan tehtävänkuvan. Suunnittelukohteet ovat pääasiassa vesihuoltolaitoksia, joissa asiantuntijuus käsittelyprosesseista yhdistyy laitos- ja rakennustekniikkaan.
Tehtäviisi kuuluvat mm. tietomallikoordinaattorina toimiminen, järjestelmäkehitykseen osallistuminen sekä tietomallinnusprosessin ohjaaminen ja valvonta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (DI, insinööri AMK) sekä kokemusta tietomallipohjaisesta suunnittelusta. Aikaisempi kokemus suunnittelutehtävistä sekä tietomallikoordinoinnista ja tietomallien laadunvarmistustehtävistä katsotaan eduksi. Työstä suoriutuminen edellyttää sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tietomalliasiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä eri suunnittelijoiden kanssa, joten edellytämme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävään valittu koulutetaan tarvittavin osin tietomallikoordinaattorin tehtävien suorittamiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työtehtävään osana kokenutta vesihuollon laitossuunnittelun tiimiämme. Toimipaikkasi on pääkonttorillamme Helsingin Käpylässä.

Pyydämme hakemusta palkkatoiveineen 18.8. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja

https://hr.fcg.fi/recruitmentwebfi/#/job/68?portal=recruitmentwebfi&source=app

toimialajohtaja Kalle Kiisto, p. 050 366 3548 kalle.kiisto@fcg.fi, (ennen 30.6. ja 22.7. jälkeen) tai johtaja Jarkko Räsänen, p. 041 5031938, jarkko.rasanen@fcg.fi (29.7. jälkeen)

FCG Finnish Consulting Group, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy
Osoite: Osmontie 34, 00610 Helsinki

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Palveluissamme yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

Tutustu työnantajaan