Tietopalvelupäällikkö - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme tietopalvelupäällikköä johtamaan Turun AMK:n kirjasto- ja tietopalveluita 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Turun AMK:n kirjasto- ja tietopalvelut vastaa monialaisen korkeakoulumme opetuksen ja tutkimuksen kirjasto- ja tietopalveluista sekä tiedon- ja asianhallinnan järjestämisestä. Kirjasto- ja tietopalvelut -yksikkö edistää korkeakoulun opetuksen laatua ja tutkimustoiminnan vaikuttavuutta. Turun AMK on toinen kahdesta kirjasto- ja tietopalvelualan koulutusta tarjoavista ammattikorkeakouluista Suomessa, mikä mahdollistaa yhteistyön alan koulutuksen ja tutkimuksen kanssa. Kirjaston päätoiminnot sijoittuvat uudelle Kupittaan kampuksellemme Turun tiedepuiston alueella.

Kirjasto- ja tietopalveluiden esihenkilönä johdat noin 15 henkilön asiantuntijayksikköä, jonka vastuulla ovat e-aineistopalvelut, kampuskirjastopalvelut, kokoelmapalvelut, julkaisutoiminnan palveluja, tiedonhankinnan opetuksen järjestäminen sekä korkeakoulun asianhallinta- ja arkistointipalvelut. Yksikön esihenkilönä olet Turun AMK:n yhteiset palvelut -sektorin johtoryhmän jäsen, osallistut korkeakoulun johdon työskentelyyn ja vastaat sekä alasi kehittämishankkeista että kotimaisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä.

Odotamme sinulta kokemusta asiantuntijoiden esihenkilö- tai tiiminvetotehtävistä ja näyttöä tulevan työn edellyttämien taitojen hallitsemisesta. Kirjasto- ja tietopalvelualan työkokemus ja alan opinnot toimivat hyvänä pohjana tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Kaikilta Turun AMK:n esihenkilöiltä edellytämme vähintään ylempää korkeakoulututkintoa. Toivomme, että olet kehitysmyönteinen, näet digitalisaation mahdollisuudet ja haluat olla vaikuttamassa Suomen johtavan ammattikorkeakoulun tulokseen.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden uudistaa tietopalvelualaa korkeakouluympäristössä ja mahdollisuuden vaikuttaa alan tulevaisuuteen Suomen suurimpiin kuuluvassa ammattikorkeakoulussa.


Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot tehtävästä
Palvelujohtaja Sami Savolainen (tietopalvelupäällikön esihenkilö) p. 050 559 0489
19.4. klo 12-16, 26.4. klo 12-15, 30.4. klo 10-13 ja 4.5.2021 klo 13-16
Kirjastonjohtaja Marja Anttonen (yksikön esihenkilö 30.9.2021 saakka) p. 050 598 5801
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Lisätietoja

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -sektori

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.


Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Sinulle suositellut työpaikat