test
Tietopalvelusihteeri - Kajaanin kaupunki

Haemme joukkoomme Kajaanin kaupungin hallintopalveluihin vakituiseen tehtävään

TIETOPALVELUSIHTEERIÄ

Kajaanin kaupunki noudattaa asian- ja kokoushallinnassa sekä arkistoinnissa sähköistä toimintatapaa. Asiakirjat liitetään tiedonohjaussuunnitelman ohjauksessa sähköisinä asianhallintajärjestelmään, allekirjoitetaan tai hyväksytään sähköisesti sekä arkistoidaan sähköisesti.

Osana asianhallintapalveluiden tiimiämme pääset mukaan toteuttamaan nykyaikaisia, digitaalisia hallinnon palveluja, toisaalta tietopalvelutehtävä tutustuttaa sinut perinteisiin päätearkistoihimme. Asiakas- ja tietopalvelun sekä kirjaamo- ja päätearkistotehtävien lisäksi toimit mm. asianhallinta- ja tiedonohjausjärjestelmien sekä sähköisen arkiston pääkäyttäjänä. Hoidat myös vaalien järjestämiseen liittyviä tehtäviä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteista tutkintoa sekä kykyä perehtyä eri tietojärjestelmien pääkäyttäjätehtäviin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta oma-aloitteellisuutta, palveluasennetta, järjestelmällisyyttä sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi katsotaan kunnallishallinnon tuntemus sekä aikaisempi kokemus asianhallinnan ja arkistotoimen tehtävistä.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot sovitaan työsopimuksessa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta 28.1.2022 klo 15.00 mennessä. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Tietopalvelusihteeri".

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asianhallintapäällikkö Anne Korhonen, anne.korhonen@kajaani.fi, puh. 044 7100 666

Lisätietoja

Hallintopalvelut

Kajaani on Kainuun maakuntakeskus ja sivistyskaupunki, joka tarjoaa asukkailleen monipuolista koulutusta ja kulttuuria. Koulutusta tarjoamme varhaiskasvatuksesta ammattikorkeakouluun. Meillä on vahva toisen asteen koulutus ja Suomen paras ammattikorkeakoulu, KAMK. Kajaanilla on pitkät perinteet myös kulttuurikaupunkina. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupunkimme historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissamme Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus. Lyhyet välimatkat takaavat sen, että Kajaanissa eläminen on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa: Luonnosta pääsee nauttimaan aivan kaupungin ytimessäkin. Lännessä avautuu Kainuun merenä tunnettu, Oulujärvi.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat