Tietopalvelusihteeri - Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

Tietopalvelusihteeri - Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

Haemme joukkoomme tietopalvelusihteeriä vakituiseen työsuhteeseen korkeakoulukirjaston kansainväliseen asiakaspalvelutyöhön.

Oletko innostunut ja asiakasmyönteinen kirjastoalan osaaja? Oletko innovatiivinen asiakaspalvelukulttuurin kehittäjä? Näkyvätkö toiminnassasi oma-aloitteisuus sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joilla selviät kiperistäkin asiakastilanteista, myös englanniksi? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tietopalvelusihteerin tehtäviin kuuluvat korkeakoulukirjaston monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kokoelmatyöhön liittyviä tehtäviä sekä vastuu toimipisteiden arjen toiminnan sujuvuudesta. Lisäksi työhön kuuluu osallistuminen kirjaston kehittämiseen ja asiakaspalvelutiimin työskentelyyn.

Tietopalvelusihteeriltä edellytetään korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot. Tehtävien hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, englanninkielen taitoa, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkokemus asiakaspalvelusta kansainvälisessä ympäristössä tai korkeakoulukirjastossa, verkkoaineistojen ja Koha-kirjastojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkentän monialaisessa ja kehittyvässä työympäristössä. Työsuhteen alkaessa tietopalvelusihteeri tulee työskentelemään Riihimäellä, Forssassa, Mustialassa ja Hämeenlinnassa.

Haastattelut järjestetään tiistaina 11.6.2019 Hämeenlinnassa.

Työsuhde alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.hamk.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluasiantuntija Anna Mikkonen, anna.mikkonen@hamk.fi, puh. 050 3573790
Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 3.6.2019.
Alkuperäiset tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy, Kirjasto- ja tietopalvelut
Osoite: Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK) on yli 7000 opiskelijan ja yli 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu, kansainvälinen, soveltavan tutkimuksen ja työelämää uudistavan osaamisen korkeakoulu.

Tutustu työnantajaan