Tietopalvelusihteeri - Hämeen ammattikorkeakoulu Oy

Haemme tietopalvelusihteeriä korkeakoulukirjaston kansainväliseen asiakaspalvelutyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 17.8.2020 (tai sopimuksen mukaan) - 30.6.2021. Työ on osa-aikainen (60 %, 3 pv/vk).

Oletko innostunut ja asiakasmyönteinen kirjastoalan osaaja? Näkyvätkö toiminnassasi oma-aloitteisuus sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joilla selviät kiperistäkin asiakastilanteista, myös englanniksi? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tietopalvelusihteerin tehtäviin kuuluvat korkeakoulukirjaston monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kokoelmatyöhön liittyvät tehtävät sekä vastuu toimipisteiden arjen toiminnan sujuvuudesta. Lisäksi työhön kuuluu osallistuminen kirjaston kehittämiseen.

Tietopalvelusihteeriltä edellytetään kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatillisia opintoja sekä kirjastoalan työkokemusta. Hakijalta toivotaan korkeakoulututkintoa. Tehtävien hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkokemus asiakaspalvelusta kansainvälisessä ympäristössä tai korkeakoulukirjastossa sekä verkkoaineistojen ja Koha-kirjastojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme haasteellisia ja itsenäisiä tehtäviä monialaisessa ja kehittyvässä työympäristössä. Työsuhteen alkaessa pääsääntöiset työskentelypaikat tulevat olemaan Forssan ja Mustialan kampukset.

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 5.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietopalvelupäällikkö Sinikka Luokkanen, sinikka.luokkanen@hamk.fi, puh. 040 865 8885.
Yhteydenotot puhelimitse seuraavina ajankohtina:
ke 17.6. klo 12-16
ma 3.8. klo 9-16

Haastattelut järjestetään 10.8. ja 12.8. Hämeenlinnassa.

Lisätietoja

http://www.hamk.fi/kirjasto
http://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa tietopalvelupäällikkö Sinikka Luokkanen, sinikka.luokkanen@hamk.fi, puh. 040 865 8885.
Yhteydenotot puhelimitse seuraavina ajankohtina:
ke 17.6. klo 12-16
ma 3.8. klo 9-16

Kirjasto- ja tietopalvelut
Osoite: Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

HAMK on 7000 opiskelijan ja 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio, jolla on keskeinen asema toiminta-alueensa osaamisen kehittämisessä. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu kansainvälinen korkeakoulu, joka on toiminta-alueensa johtava innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjä, väestön osaamistason kohottaja ja joustava työelämän yhteistyökumppani.