test
Tietopalvelusihteeri / Kirjastopalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunginkirjasto on palvelujaan jatkuvasti kehittävä ja dynaaminen toimija, joka mahdollistaa kattavat kirjastopalvelut kasvavassa kaupungissa.

Haemme tietopalvelusihteeriä vakituiseen työsuhteeseen kirjaston kotipalvelut ja kirjastoautot -yksikköön 3.1.2022 alkaen.

Tietopalvelusihteerin pääasiallinen toimipaikka on pääkirjasto Metsolla sijaitsevissa kirjaston kotipalveluissa. Tehtävä sisältää työvuoroja myös kirjastoautoissa ja Koukkuniemen vanhainkodin yhteydessä sijaitsevassa Koukkuniemen kirjastossa.

Kirjaston kotipalvelut tarjoavat ja kehittävät yhdenvertaisia ja saavutettavia kirjastopalveluita niille kuntalaisille, jotka eivät terveydentilansa tai toimintakykynsä vuoksi voi käyttää tavallisia kirjastoja. Tietopalvelusihteerin tehtävänä on kirjaston kotipalveluiden henkilö- ja yhteisöasiakkaiden palveluihin liittyvän asiakas- ja tietopalvelun hoitaminen, aineistolähetyksiin ja niiden käsittelyyn liittyvät työvaiheet, sekä aineistokokoelman hoito omien vastuualueiden mukaisesti.

Kotipalvelutehtävien lisäksi tietopalvelusihteeri osallistuu kirjastoautojen aamu- ja iltavuoroihin, sekä Koukkuniemen kirjaston päivystysvuoroihin. Tehtävät kirjastoautoilla ja Koukkuniemen kirjastossa sisältävät asiakaspalvelua, sekä aineiston käsittelyä ja aineistokokoelman hoitoa omalla työvuorollaan.

Tietopalvelusihteerin tehtävä sisältää aineistosisältöjen avaamista kirjaston kotipalveluiden asiakasryhmille. Lisäksi hän osallistuu kotipalveluiden yhteiseen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtävä edellyttää kiinnostusta kirjaston kotipalveluille keskeisten kohderyhmien - erityisesti ikäihmisten - palveluiden parissa toimimiseen.

Eduksi luetaan monipuolinen asiakaspalvelukokemus erilaisten asiakasryhmien parissa, sekä kokemus aineistosisältöjen avaamisesta ryhmille.

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ville-Pekka Nummi, puh. 040 774 7033, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.12.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ville-Pekka Nummi, puh. 040 774 7033, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue / Kirjastopalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat