Skip to main content
test
Tietopalvelusihteeri / Rakennusvalvonta, kesätyö - Tampereen kaupunki

Rakennusvalvonnassa tehtävämme on valvoa rakentamista sekä huolehtia kaupunkikuvasta ja -ympäristöstä. Käsittelemme rakentamiseen liittyvät luvat, teemme lupiin liittyvät tarkastukset ja annamme ohjeita rakentajille.

Etsimme tietopalvelusihteeriä rakennusvalvonnan ammattilaisten tiimiin kesätyöhön ajalle 1.6. - 31.8.2023.

Rakennusvalvonnan arkisto vastaa rakennusvalvonnan asiakirja-aineiston tietopalvelusta ja arkistoinnista. Aineisto koostuu muun muassa rakennuslupapäätöksistä, pääpiirustuksista ja erityissuunnitelmista sekä muista rakennuksen rakentamiseen ja rakennustyön valvontaan liittyvista asiakirjoista. Ainestoa on niin paperilla kuin sähköisenäkin. Tietopalvelusihteerinä hoidat arkiston tietopalvelua, laitat asiakirjat arkistokuntoon ja toimitat ne arkistoon. Tehtävässä menestymistäsi tukevat asiakaspalveluhenkisyytesi, omatoimisuutesi, huolellisuutesi, kykysi työskennellä muuttuvissa olosuhteissa ja paineen alla. Tehtävässä pääset kehittämään entuudestaan hyvää tietoteknistä osaamistasi.

Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Etsimämme tietopalvelusihteeri on vähintään 18 vuotta täyttänyt. Eduksi katsomme kaupunkituntemuksen, kiinteistötunnusten rakenteen aikaisemman tuntemuksen ja/tai aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistoesimies Sirpa Koskinen, puh. 040 356 6871 tai sähköpostitse etunimi.m.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimistoesimies Sirpa Koskinen, puh. 040 356 6871 tai sähköpostitse etunimi.m.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Kaupunkiympäristön palvelualue / Rakennusvalvonta

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat