Tietosuoja-asiantuntija, Aster - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tule mukaan vaikuttamaan 700 000 suomalaisen arkeen! Neljä sairaanhoitopiiriä ja kuntayhtymää (Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (ESSOTE), Keski-Suomen sairaanhoitopiiri (KSSHP), Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Siun sote) sekä Vaasan sairaanhoitopiiri (VSHP) hankkivat yhdessä uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän (Aster). Hankinnalla luodaan edellytykset digitalisaation laajamittaiselle hyödyntämiselle sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa. Olemme aloittaneet Asiakasorganisaatio -yksikkömme toiminnan tänä keväänä ja haemme sinua meille töihin!

Asiakasorganisaatio on neljän sairaanhoitopiirin ja kuntayhtymän perustama yhteistyöorganisaatio, joka vastaa asiakas- ja potilastietojärjestelmän suunnittelusta, toteuttamisesta ja käyttöönotosta yhdessä valitun toimittajan kanssa. Asiakasorganisaatio ohjaa Asterin tilaajaorganisaatioina toimivien sairaanhoitopiirien teknisiä käyttöönottoprojekteja sekä koordinoi jatkuvien palveluiden järjestämisen suunnittelua ja käyttöönottoa.

Haemme Asiakasorganisaation Tekniseen projektitiimiin

TIETOSUOJA-ASIANTUNTIJAA

Tietosuoja-asiantuntijana tehtäväsi on valvoa tietosuojan toteutumista asiakas- ja potilastietojärjestelmän käyttöönotossa sekä Asiakasorganisaatiossa. Tehtävässäsi annat asiantuntija-apua, koulutusta ja ohjeita tietosuoja-asioissa, osallistut henkilötietojen käsittelyä koskevaan suunnitteluun sekä tietosuoja- ja tietoturvaohjeita koskevaan valmisteluun ja ylläpitoon. Valvot rekisteröityjen oikeuksien toteutumista ja hoidat yhteyksiä valvontaviranomaiseen.

Tarjoamme sinulle työpaikan 25-30 ammattilaisen nykyaikaisessa ja innostuneessa työyhteisössä. Asiakasorganisaatio sijoittuu hallinnollisesti Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin ja työhuoneet ovat ensisijaisesti Jyväskylässä. Työnkuvat tulevat lisäksi jossain määrin edellyttämään matkustamista neljän sairaanhoitopiirin alueella. Etätyökäytännöt ja -välineet ovat meille arkipäivää, joten työtä voit tehdä myös muualla kuin omalla työpisteelläsi. Työsuhde-etuihin lukeutuu myös mm. työntekijähintaiset pysäköinti- ja lounasedut sekä oma kuntosali. Iso organisaatio tarjoaa hyvän mahdollisuuden edetä urapolullasi haluamaasi suuntaan.

Tule mukaan koko Suomen mittakaavassa ainutlaatuiseen asiakas- ja potilastietojärjestelmäprojektiin, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään asiantuntijuuttasi. Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä sosiaali- ja terveydenhuollon pariin!

Toivomme sinun tuovan mukanasi innostusta ja monipuolista osaamista tietosuojakysymyksiin ja, että sinulla on työkokemusta joko sosiaalihuollon tai terveydenhuollon kentältä.

Toivomme lisäksi, että sinulla on

- Tehtävään soveltuva koulutus
- Asiantuntemusta tietosuojalainsäädännöstä, tietosuoja-asetuksesta ja julkista alaa koskevasta lainsäädännöstä
- Ymmärrystä organisaatiossa toteutettavista käsittelytoimista ja tietojärjestelmistä
- Erinomaiset yhteistyö- ja verkostoitumistaidot
- Ratkaisukeskeinen, tiimiosaamiseen perustuva työote
- Sujuva englannin kielen taito

Certified Information Privacy Professional (CIPP/E) -koulutus tai vastaava katsotaan eduksi tietosuoja-asiantuntijan tehtävässäsi, samoin kuin ruotsin kielen hallinta työkielenä.

Palvelussuhde-ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Kokonaispalkkataso on kokemukseen ja osaamiseen perustuen n. 4000 - 4300 EUR/kk.

Tutustu Aster -projektiin: www.ksshp.fi/aptj ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisätietoa tehtävistä!

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona tai esim. LinkedIn-profiilin kautta.

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi
http://www.ksshp.fi/aptj

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
Tekninen projektipäällikkö Juha Jämsén
Puh. 014 269 8045
juha.jamsen@ksshp.fi
Johtaja, APTJ Simo Reipas
Puh. 050 567 8537
simo.reipas@ksshp.fi

Asiakasorganisaatio
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka