test
Tietosuojavastaava - Sipoon kunta

Oletko ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen tietosuojan asiantuntija?

Haemme nyt juuri sinua Sipoon kunnan Tietosuojavastaavaksi 1.2.2022 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Tule meille kehittämään kunnan tietosuojaa ja tietoturvaa ja toimimaan tietosuojan keulakuvana. Tietosuojavastaavana vastaat EU:n tietosuoja-asetuksen 39 artiklassa luetelluista tehtävistä, joilla organisaation asiantuntijana autat rekisterinpitäjää saavuttamaan hyvän henkilötietojen käsittelytavan ja mahdollisten erityislakien edellyttämän korkean tietosuojan tason. Näiden avulla voidaan rakentaa ja säilyttää luottamus rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välille. Tietosuojavastaava raportoi tietosuoja-asioista kunnanjohtajalle ja tietosuojavastaavan hallinnollinen esimies on CDO.

Toimit tietosuojan prosessien omistajana ja pääkäyttäjänä ja koordinoit kunnan tietoturva- ja tietosuojaryhmän säännöllistä yhteistyötä. Vastaat kunnan tietosuojatoiminnan kehittämisestä ja lainmukaisuudesta sekä tietosuojaan liittyvän hallintajärjestelmän kehittämisestä yhteistyössä hallintopalveluiden kanssa.

Työssäsi annat rekisterinpitäjälle tai henkilötietojen käsittelijälle sekä työntekijöille ohjeita, tietoja ja neuvoja, jotka koskevat tietosuojasäännösten mukaisia velvollisuuksia ja autat niiden toteuttamisessa. Seuraat, että kunnassa noudatetaan lainsäädäntöä, muita tietosuojalainsäännöksiä ja rekisterinpitäjän tai henkilötietojen käsittelijän toimintamenettelyjä, jotka liittyvät henkilötietojen suojaan, mukaan lukien vastuunjako, tiedon lisääminen ja käsittelyyn osallistuvan henkilöstön koulutus ja tähän liittyvät tarkastukset. Annat neuvoja tietosuojaa koskevasta vaikutusten arvioinnista ja autat käytännössä arvioinnin tekemisessä. Teet yhteistyötä valvontaviranomaisen kanssa ja toimit valvontaviranomaisen yhdyshenkilönä käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Odotamme
- kokemusta tietopyyntöihin (GDPR) liittyvistä tehtävistä ja prosesseista
- kokemusta tietosuojarikkomusten käsittelystä
- kokemusta kameravalvontaan liittyvistä prosesseista
- kokemusta tietotilinpäätöksen laatimisesta
- kokemusta vaikutusten arvioinnista
- intoa kehittämiseen, valmentamiseen sekä dokumentointiin ja viestintään

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän organisaatiossa, jossa arvostamme asiantuntijuutta, palvelualttiutta ja avoimuutta. Meillä saat myös hyvät mahdollisuudet oman asiantuntemuksen kehittämiseen ja laajentamiseen. Työpaikkasi sijaitsee moderneissa ja muunneltavissa työtiloissamme Nikkilässä sujuvien kulkuyhteyksien päässä. Suosimme monipaikkatyötä mahdollisuuksien mukaan ja meillä on tähän ajantasaiset ja joustavat käytännöt.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta hallinnollisista tai vastaavista tehtävistä sekä hyvä molempien kotimaisten kielten taito. Lisäksi työ edellyttää IT-sovellusten osaamista mm; toimisto-ohjelmat, asianhallintajärjestelmät, inter- ja intranet -julkaisujärjestelmät. Eduksi katsotaan muut soveltuvat lisäkoulutukset.
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja. Tarjoamme mahdollisuuden ruotsin kielen tai suomen kielen kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 25.1.2022 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Haastattelut järjestetään viikolla 4 Teams-haastatteluina.
Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 20.1. klo 9-15 Chief Digital Officer Ethel Eriksson puh. 040 191 6072 tai sähköpostitse ethel.eriksson@sipoo.fi.

Lisätietoja

Talous- ja hallintokeskus, IT-palvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat